YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,97
  • BIST
    %1,21
Yerköy’de Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Unutmadı

Yerköy’de Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Unutmadı

Yerköy Nurdoğdu Ortaokulu öğrencileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle eğitim bölgelerinde bulunan camileri ve din görevlilerini ziyaret ederek haftalarını kutladılar.

15102015dinNurdoğdu Ortaokulu idareci ve öğretmenleri eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde din görevlilerine çiçek takdim ederek haftalarını kutlayan öğrenciler cami ve cami adabı hakkında bilgi aldılar.
Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Okulumuz ilçemizde 1988 yılından beri hizmet veren köklü bir eğitim kuruluşudur. Okulumuz da öğrencilerimize yönelik birçok sosyal, kültürel, sportif etkinlik düzenlenmektedir. İnşallah önümüzdeki günlerde kurumsal ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bu vesileyle bütün din görevlilerimizin haftasını kutlarız ” dedi
Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Kurtuluş Camii İmam- Hatibi Mustafa Erbaş ta  “25 yıllık meslek hayatımda ilk defa böyle bir ziyaret gerçekleştiğini görmek bizi son derece memnun etti. Bu inceliği düşünen ve gerçekleştiren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.                         Din görevlileri ile sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler daha sonra camilerden ayrıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji