YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy’de Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Unutmadı

Yerköy’de Öğrenciler Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Unutmadı

Fetih Gençlik Merkezi öğrencileri “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle ilçe müftülüğünü ziyaret ederek İlçe Müftüsü nezdinde tüm din görevlilerinin haftasını kutladılar.
07102013muftuGün Işığı ve Yardımlaşma Derneğinin SODES kapsamında kurmuş olduğu gençlik merkezi adına ziyarette bulunan öğrenciler Yerköy İlçe Müftüsü Necip Eren tarafından karşılandı. İlçe müftüsüne çiçek takdim ederek haftalarını kutlayan öğrenciler bir süre kendisiyle sohbet ederek hafta ve hafta içerisinde yapılan etkinlikler hakkında bilgi aldılar. Gençlik Merkezlerinin günümüzde büyük bir ihtiyaç haline geldiğini vurgulayan Eren Peygamber Efendimizin gençlerle ve çocuklarla iletişimine değinerek  “Diyanet İşleri Başkanlığı son zamanlarda dini yayınlar konusunda ciddi bir atılım içerisinde. Bunun yanında özel yayınevlerinden Peygamberimizin örnekliğini anlatan çok güzel eserler hazırlanmaktadır. Bizler bu kaynaklardan beslenerek gençlerimize Efendimizi anlatmalı ve O’nu örnek almalarını sağlamalıyız.” şeklinde konuştu.
Gençlik Merkeziyle Hayallerime Ulaşıyorum isimli projeyle SODES kapsamında böyle bir merkez kurduklarını ifade eden Fetih Gençlik Merkezi Müdür Hacı Dereli “Gençlik merkezimiz ilçemizde bulunan 200 ortaokul öğrencisine hizmet vermekte ve içerinde birçok sosyal, kültürel, sportif etkinlik barındırmaktadır. Umarım ilçemiz gençliğinin hayallerini projemizin isminde olduğu gibi gerçekleştirebiliriz.” dedi.
Öğrencilerin ziyaretlerinden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden ve onlara Kur’an – ı Kerim hediye ederek mutlaka anlamıyla beraber okumalarını tavsiye eden Necip Eren kendilerine ait bir hafta olmasından dolayı mutlu olduklarını ve bu haftayı kutlayan öğrencilere mutlaka iade-i ziyarette bulunacaklarını ifade etti.
İlçe Müftüsü ile sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler daha sonra müftülükten ayrıldılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji