YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,65
  • BIST
    %1,73
Yerköy’de Öğretmenlere Uyum Eğitimi Verildi

Yerköy’de Öğretmenlere Uyum Eğitimi Verildi

Milli Eğitim bakanlığı tarafından Yerköy ilçemize atanan aday öğretmenlere uyum eğitimi verildi.
15022014egitimYerköy’de öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan öğretmenlere, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden uyum eğitimi dersi verildi.
Yerköy Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, öğretmenlik görevine atanan öğretmenlere alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmaları için uyum eğitimi aldıklarını ifade etti.
Uyum Eğitiminin öğretimi doğrudan etkilediğini söyleyen Yavuz, Milli Eğitim Bakanlığı, Yerköy’e atamaları gerçekleşen 18 öğretmeni uyum eğitim programına aldığını ifade ederek şu şekilde konuştu:
“İlçemize atamaları gerçekleşen öğretmenlerimiz için hazırlanan uyum eğitimi, Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı tarafından yapılan açılış konuşması ile başladı. 3 gün boyunca sürecek uyum eğitiminde yeni atanan öğretmenlerin ilçemize uyumu ve huzurlu bir eğitim öğretim dönemi geçirmelerine yönelik bilgiler verilmesi hedeflenmektedir. Yeni atanan tüm öğretmenlerimize şimdiden başarılar diliyor ilçemize hoş geldiniz diyoruz” dedi.
Uyum eğitimine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Şube Müdürü Celal Yılmaz ve yeni atanan öğretmenler katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji