YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %0,20
  • ALTIN
    %0,97
  • BIST
    %1,21
Yerköylü Gazi ve Şehit ailesinden Milli Dayanışma Kampanyasına destek

Yerköylü Gazi ve Şehit ailesinden Milli Dayanışma Kampanyasına destek

Yerköylü gaziler, şehit aileleri ve şehit aileleri derneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdiler.
Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, ilçe ve köylerde bulunan gaziler, şehit aileleri ve şehit aileleri derneği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdiklerini söyledi.
Yüce Türk Milletin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin, ailelerinin ‘Biz bize yeteriz Türkiyem’ sloganı ile başlatılan desteğe duyarsız kalmadıklarını ifade ederek şunları ifade etti:
“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu kampanyaya ilçemizde bulunan gazilerimiz, şehit ailelerimiz ve derneğimiz duyarsız kalmayarak destekte bulunmuşlardır. Şehit ailelerimiz tek düşüncesi bu Aziz Türk Milletimizin birliği ve beraberliğidir. Bu amaçla gazilerimiz ve şehit ailelerimizde duyarsız kalmayarak destekte bulundular. Kendilerine ne kadar minnettar olsak azdır. Biz Devletimizin her zaman yanındayız, emeği geçen herkesten rabbim razı olsun. İnşallah bu zor günleri atlatırız. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah tüm gazilerimizden ve Şehit ailelerimizden de razı olsun.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji