YouTube

  • DOLAR
    %-0,14
  • EURO
    %-0,55
  • ALTIN
    %0,22
  • BIST
    %2,33
Yerköylü öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Yerköylü öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

18052016gezi
Yozgat Valiliği SODES Birimine, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına, TOKİ İlkokulu Müdürü Zafer Tan koordinatörlüğünde sunulan “Taşımalı Eğitim Okullarında Hayat Sporla Güzel” adlı projenin ikinci gezisi gerçekleşti.
Çanakkale-İstanbul illerine düzenlenen 60 kişilik geziye ilçemiz taşımalı eğitim okullarından  (TOKİ İlkokulu, Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu, Saray Yibitaş Lafarge Ortaokulu ve Sekili Şehit Osman Pekşen Ortaokulu) öğrenciler katıldı.
İlk olarak Çanakkale’ye hareket eden kafile, Çanakkale Şehitliklerini ziyaret edip Aynalı Çarşı’da alışveriş yaptılar. Daha sonra İstanbul’da Eyüp Sultan Türbesi, Pierre Loti Tepesi, Miniaturk, Panoroma İstanbul, Sultan Ahmet Camii, Ayasofya Müzesi, Yerebatan Sarnıcı ve Topkapı Sarayı’nı gezdiler. Son olarak Boğaz’da tekne gezisi yaptılar.
Geziye katılan öğrenciler ilk kez gördükleri için çok heyecanlı olduklarını, Çanakkale Şehitliklerinden çok etkilendiklerini, tarihimizi daha iyi anladıklarını, İstanbul’u çok beğendiklerini, televizyonda gördükleri yerleri canlı görmenin farklı bir duygu olduğunu belirttiler.
Sorunsuz bir gezi olduğunu dile getiren proje koordinatörü Zafer Tan,  “İlçemizde ve köylerimizde yaşayan ve birçoğu il dışına çıkmamış çocuklarımızı böyle bir geziye götürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projenin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, projenin her aşamasında bize yardımcı olan ve sorunsuz bir gezi geçirmemizi sağlayan öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji