YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköylü Şoförler Darbecileri Lanetledi

Yerköylü Şoförler Darbecileri Lanetledi

03082016dolmus
FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Yerköy ilçemizde, vatandaşların başlattığı protestoya ilçedeki tüm dolmuş şoförleri de destek verdi.
Dolmuşçular, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla, şehir içinde tur atarak ve korna çalarak darbe girişimine tepki gösterdi.
Düzenledikleri tur ile ilgili açıklama yapan dolmuşçular, “Ülkemizin bütünlüğüne ve bağımsızlığına bu yapılan adi ve alçakça darbe girişimi, terör örgütü elebaşı olan FETÖ’nün hangi hain planlar içerisinde olduğunu göstermiştir. Bu haince darbe girişiminde yek ve tek vücut olan asil Türk milletimiz, bu hainlere çelik bir yumruk olarak, meydanlardan bu vatanın sahipsiz olmadığını göstermiştir” dedi.
Dolmuşçular olarak darbe her zaman karşı olduklarını belirten dolmuşçular, “Vatan toprağımıza ve asil milletimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütüne tepkimiz her zaman sert ve nettir. Bugün ülkemizde darbe girişimine karşı dolmuşçular kooperatifi olarak, araçlarıma sanlı bayrağımızı asarak, darbeye karşı olduğumuzu ve halkımızın yanında olduğumuzu gösterdik” şeklinde konuştular.
Dolmuşçulara ayrıca ilçedeki vatandaşlarda araçlarıyla destek vererek geniş bir konvoy yaptılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji