YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Yol vermeme tartışmasında 1 kişi hayatını kaybetti

Yol vermeme tartışmasında 1 kişi hayatını kaybetti

Trafikte “yol verme” nedeniyle çıkan tartışmada bir kişi, takip ettiği araçtaki Yerköylü Yaşar Aydın’ı tabancayla öldürdü.
13062014silahİddiaya göre, Ankara’nın Mamak Saimekadın köprüsü yakınlarında, plakası öğrenilemeyen otomobilin sürücüsü M.T ile bir başka otomobili kullanan Ö.G arasında “yol verme” dolayısıyla tartışma çıktı.
Daha sonra yola devam eden sürücüler Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında bulunan kırmızı ışıkta araç içerisinden tartışmaya başladı.
Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Ö.G. adlı vatandaş, M.T’nin kullandığı otomobilin ön koltuğunda oturan Yerköylü hemşerimiz Yaşar Aydın’ı (55) ruhsatsız tabancasıyla vücudunun çeşitli yerlerine ateş etti.
Yaşar Aydın, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.
Yaşar Aydın’ın, 7 çocuk babası olduğu, tedavisi için Yerköy’den Ankara’ya geldiği, Yerköy Endüsti Meslek Lisesinde bir okulda müstahdem olarak çalıştığı, hastaneye gitmek için yakını M.T’den yardım istediği öğrenildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan zanlı Ö.G, emniyetteki işlemlerinin ardından çırakıldığı mahkemece tutuklandı.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji