YouTube

  • DOLAR
    %0,11
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %-0,05
Yüksek Hızlı Tren hattında ray oturtmak için deneme sürüşü yapıldı

Yüksek Hızlı Tren hattında ray oturtmak için deneme sürüşü yapıldı

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının Yerköy-Akdağmadeni hattı arasında ray oturtmak için lokomotif ile ilk kez deneme sürüşü yapıldı.
Yozgat’ın Yerköy, Sorgun ve Akdağmadeni hattında akşam saat 22.00’de başlayan ve sabah 06.00’ya kadar süren ray oturtma deneme sürüşü sosyal medyada paylaşıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük heyecan uyandırdı.
Öte yandan Yozgat Valiliği’nden yapılan açıklamada deneme sürüşleri nedeniyle vatandaşlar uyarıldı.
Açıklamada, “Yerköy-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi Üstyapı ve Elektromekanik İşleri Yapım İşi kapsamında yer alan Yerköy-Sivas YHT Projesinin hedeflenen, planlanan ve istenilen tarihte tamamlanabilmesi için iletim, imalat, ulaşım ve kontrol hizmetlerinin sürekliliğinin sağlanmasını teminen, 01 Eylül 2020 tarihinden itibaren, Yerköy – Yozgat – Sorgun ve Akdağmadeni arasında 1 ay süreyle saat 22.00 – 06.00 arasında, tren seti belirli bir hızda seyir ederek YHT hattında yükleme uygulaması yapılacaktır. Belirtilen güzergahta değerli vatandaşlarımızın can ve mal kaybına uğramamaları için, Vatandaşlarımızın Tren Hattına yaklaşmamaları gerekmektedir” denildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji