YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Başkan İsmail Deniz’den işçilere jest

Başkan İsmail Deniz’den işçilere jest

Hizmet-iş ve Miss sendikasının Çiçekdağı Belediyesinde çalışan işçiler için yaptıkları görüşmeler sonucunda sözleşme imzalandı.
07092013jestHizmet-iş ve MİSS sendikasının Çiçekdağı Belediyesinde çalışan işçiler için yaptıkları görüşmeler sonucunda ortaya çıkan rakamdan memnun olmayan Belediye Başkanı İsmail Deniz, belediye bütçesini zorlayarak işçilere 40 TL olan yevmiyeyi 56,5 TL’ye çıkararak yüzde 40 gibi rekor bir zamma imza attı.
2 yıl geçerliliği olan sözleşmede ayrıca her 6 ay için de yüzde 6’lık bir artış gösterildi.
Ayrıca işçilerin birçok sendikal hakkını da her ay maaşa yansıtarak işçilere büyük bir jestte bulunan Başkan Deniz, “Belediyelerin olmazsa olmazları olan işçi kardeşlerimin benim nazarımda bu zammı hak ettiklerini düşünüyorum.  Peygamber efendimizin de buyurduğu gibi ‘’ İşçinin alnının teri kurumadan ücretlerini verin” hadisinden de anlaşılacağı üzere bu kardeşlerimiz alnının terini kazanan insanlardır. Biz de Belediye Başkanlığımız olarak bu kardeşlerimizin hakkını savunmanın ve mutlu olmalarını sağlamanın bizler için bir elzem olduğunu düşünüyoruz. Kendilerine hayırlı ve uğurlu olsun “dedi.
İsmail Deniz, Hizmet- İş sendikası temsilcisi ve Belediye işçilerinin katılımıyla, toplantı odasında anlaşma metni imzalandılar.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bakan jest

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji