YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Çiçekdağı Başhekimi Dr. Yaşlı, veda etti

Çiçekdağı Başhekimi Dr. Yaşlı, veda etti

Kırşehir Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesine Başhekim yardımcısı olara ataması gerçekleşen Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekim’i Dr. Enis Behiç Yaşlı Çiçekdağı’na veda etti.
15102014vedaÇiçekdağı Devlet Hastanesi bahçesinde düzenlenen veda programında yaptığı konuşmada, 4 yıldır görev yaptığını, bu süre zarfında hastane personeli ile koordineli çalıştıklarını söyledi.
Son dönemlerde ciddi mesafeler kat edildiğini, hastane çalışanlarının vatandaşlarla olan iletişimini daha da geliştirerek ve güçlendirerek her alanda çok daha nitelikli sağlık hizmet sunduklarını ifade eden Dr. Yaşlı, “Bugün iti bari ile Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimlik görevim sonra ermiş bulunmakta. 4 yıldır Çiçekdağı’nda hizmet verdim. Bu süre zarfında gerek sağlık memurlarımız olsun gerekse doktorlarımız olsun hepsi ile koordineli olarak ilçe halkına hizmet verdik. Bu gayretli çalışmalardan dolayı hastanemiz geçmişe göre çok daha iyi bir noktaya geldi. Yapılan güzel hizmetler neticesinde vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetinden duydukları memnuniyetinin arttığını görmekteydik. Çiçekdağı’n kalbimde ayrı bir yeri olacak. Gönlümüzde kucak dolusu güzel anılarla hatırlayacağım. Herkesten haklarını helal etmesini istiyorum. Görevim süresince insanlarımızın kaliteli sağlık hizmeti almaları için mücadele ettim. İnşallah yeni hastane binasının yapılmasıyla bu kalite daha da artacak” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji