YouTube

  • DOLAR
    %-0,55
  • EURO
    %-0,41
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,37
Çiçekdağı’nda Peygamberimizi Öven Şiir Okuma Yarışması gerçekleşti

Çiçekdağı’nda Peygamberimizi Öven Şiir Okuma Yarışması gerçekleşti

Çiçekdağı ilçe milli eğitim müdürlüğünce Kutlu Doğum haftası etkinlikleri çerçevesinde ilkokul ve ortaokullar arası naat (Peygamberimizi Öven Şiir) güzel okuma yarışması yapıldı.
27042015yarısmaÇiçekdağı ilçesinde ilkokul ve ortaokullarda okuyan ve okullarında birinci olan öğrencilerin yarıştığı yarışma Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda yapıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan’ında katıldığı yarışmada öğrenciler kendi öğretmenlerinin belirledikleri şiirleri okudular ve dinleyenlere duygulu anlar yaşattılar.
Şube Müdürü Atila Yılmaz’ın başkanlığındaki jürinin değerlendirdiği sonuca göre, İlkokularda birinciliği Öğretmen Turgut Yılmaz İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Hacer Altıparmak, ikinciliği ise İMKB Atatürk İlkokulu öğrencisi Hazal Yıldırım elde etti. Ortaokullarda birinciliği Köseli Orta Okulu 6.Sınıf öğrencisi Züleyha Erdoğan, ikinciliği ise Çiçekdağı İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Kevser Öztürk elde etti.
Yarışmadan sonra kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan “Öğrencilerimiz bizlerin gönüllerimizi rahatlattılar, gözlerimizi ıslattılar ve okudukları naatları minik yüreklerindeki aşk ile okudular. Ben yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum dedi ve her iki yarışmada da birinci öğrenciye çeyrek altın, ikinciye ise 100 TL ödül verileceklerini, bu öğrencilerimizin ödüllerini Kutlu Doğum Haftası programında takdim edeceklerini” belirtti. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder başarılar dileriz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji