YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Çiçekdağı’nda Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çiçekdağı’nda Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Çiçekdağı ilçesinde, kanalizasyon ve doğalgaz ve elektrik hattı çalışmalarından dolayı bozulan yollar onarılıyor.
20012014cicekdagaaÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, doğalgaz, kanalizasyon ve elektrik hattının altyapı çalışmalarından dolayı bozulan mahalle arası yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdüğünü ifade etti.
Boyalık Mahallesinde bulunan Güventürk caddesinde altyapı çalışmalarından dolayı bozulduğunu, bu yollarda kilitli parke çalışması yapıldığını belirten Deniz şu ifadelerde bulundu;
“İlçemiz Boyalık Mahallesinde bulunan Güventürk caddesi; yapılan kanalizasyon, doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları sonucunda meydana gelen bozulmalar nedeniyle kullanılamaz hale gelmişti. Bu nedenle bu yolumuzun kilitli parke kaplaması tamamen sökülerek gerekli dolgu, sıkıştırma ve reglaj çalışmaları yapılarak, bin metre uzunluğunda ve ortalama 9 metre genişliğindeki toplamda da 9 bin metrekarelik bu caddemizin kilitli parke kaplaması yeniden yapılarak, caddemiz trafiğe uygun bir hale getirilmesi sağlanmıştır.
İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan bu caddemiz üzerinde yapılan çalışmalar yolumuzun aşırı derecede bozulmasına neden olmuştur. Bu yüzden trafik akışını da tehlikeye atan yolumuzun aciliyetle yapılmasını gerektirmiştir. Hava şartlarına rağmen 3 hafta gibi kısa bir sürede ilçemiz merkezinde bulunan yolumuz yapılan çalışmalar neticesinde yenilenmiştir” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji