YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %0,87
Kutlu Doğum Haftası Nedeni İle Belediye Başkanı Gül Dağıttı

Kutlu Doğum Haftası Nedeni İle Belediye Başkanı Gül Dağıttı

Yerköy Belediye Başkanı ve Belediye encümenleri kutlu doğum haftası nedeni ile vatandaşlara gül dağıttı.
19042013gulYerköy’de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri, cadde cadde dolaşarak vatandaşlara, esnafa ve resmi dairede çalışan memurlara gül dağıttı.
Yerköy’de Kutlu Doğum Haftası’nın, gerek İlçe Müftülüğü olsun gerekse Yerköy Belediyesi olsun halkla iç içe bayram havasında kutlandığını belirten Başkan Ağaoğlu, kutlamaların Yerköy’e ayrı bir hava kattığını ifade etti.
Ağaoğlu, “Sevgili Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın tebliğ ettiği İslâm dini ile “Karanlık dünyalar” aydınlanmış, Allah inancı ile kalpler nurlanmıştır. O’na inanan toplumlar gerçek huzura ermiş, yeryüzünde adalet, eşitlik ve kardeşlik hâkim olmuştur.
Her yıl 14–20 Nisan tarihleri arasında Peygamberimiz Hz. Muhammed’in doğum gününün de içinde bulunduğu Kutlu Doğum Haftası’nı kutluyoruz. Bu vesileyle Yerköy Belediyesi olarak bizler alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunun 1442. yıldönümünün ilçe halkımıza güller dağıtarak kutlamak istedik.
O’nun örnek ahlakı, güzel sözleri ve kutlu mirası tüm insanlık için yegâne ümit ve mutluluk kapısıdır. İçerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası’nın, Türkiye’mize ve tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji