YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,11
  • ALTIN
    %0,99
  • BIST
    %1,83
Mehmet Akif Ersoy, Çiçekdağı’nda da Unutulmadı

Mehmet Akif Ersoy, Çiçekdağı’nda da Unutulmadı

İstiklal Marşımızın Kabulü, Çiçekdağı İlçesinde de çeşitli törenlerle kutlandı.
17032011cicekdagiİstiklal Marşımızın kabulünün 90 ıncı senesinde tüm ülkemizde olduğu gibi Çiçekdağı ilçesinde de törenlerle kutlandı.
Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlandı.
Gerçekleşen programa Çiçekdağı Kaymakamı, Çiçekdağı Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Kahraman Türk ordusuna ithafen Mehmet Akif Ersoy’ un yazmış olduğu İstiklal Marşımız 12 Mart 1921 tarihinde Mecliste kabul edilmiştir.” dedi.
Deniz, “Kahraman Türk ordusuna Mehmet Akif Ersoy’un yazmış olduğu İstiklal Marşımız 12 Mart 1921 tarihinde Mecliste kabul edilmiştir. Üzerinden geçen 90 yıla rağmen, nesiller boyu her dinleyişimizde tüylerimizi ürperten bu eşsiz şiir, ebediyete kadar bu Milletin ruhunu temsil edecektir.
Milletimizin ortak değeri olan Marşımız, bayrağımızla bütünleşmiş eşsiz bir eserdir.
Bu eseri Milletimize armağan eden yüce insan Mehmet Akif Ersoy’a burada bir kez daha minnetlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhu şad olsun’’ dedi.
Belediye Başkanı İsmail Deniz’in konuşması sonrasında, öğrenciler tarafından hazırlanan, çeşitli tiyatro gösterileri sergilendi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji