YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Rektör Saylam’dan, Başkan Deniz’e ziyaret

Rektör Saylam’dan, Başkan Deniz’e ziyaret

Kırşehir Ahi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam ve beraberindeki heyet, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret etti. 
141120121denizÇiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, “Ülkemizin en güzide Üniversiteleri içerisinde olan Ahi Üniversitemize çalışmalarıyla her alanda ivme kazandıran çok değerli Rektörümüz ziyaretiyle belediyemize onur vermişlerdir.”dedi.
Rektör Saylam, Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Deniz’e, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını ve yararlı bir görüşme gerçekleştiğini ifade ederek, ”Ahi Üniversitesi Çiçekdağı Meslek Yüksek Okulu için Çiçekdağı’n en nezih bölgesinde yapılan 300 kişilik öğrenci yurdumuzun, mevsim koşulları doğrultusunda yurt inşaatını tüm hızı ile devam etmektedir.”dedi.
Başkanımız Deniz,  ziyaretle ilgili olarak yaptığı açıklamasında ”Üniversitemizin gelişmesi, modern üniversiteler seviyesine gelmesi noktasında başarılı çalışmalarıyla tüm Kırşehir’imizin ve ilçemizin taktirini kazanan Prof. Dr. Kudret Salyam hocamıza öncelikle bu çalışmalarından dolayı tebriklerimi sunuyorum.
Hocamızla beraber Meslek Yüksek Okulumuzun Eğitim konusunda gelişmesi hususunda yaptığımız bilgi alışverişi benim için son derece müspet olmuştur.
Amaç noktası olarak ulaşılması gereken hedefimiz Üniversitemizin bütün Meslek Yüksek Okullarıyla beraber her türlü yenilik, donanım ve gelişmesi noktasında şahıs ve kurumlar olarak elimizden gelenden fazlasını yapmaktır.
Ülkemizin geleceği sevgili gençlerimizin en modern şartlarda Eğitim görmesi bizim için bir elzemdir. ” dedi
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji