YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Sosyal medyadan, provokatif paylaşım yapanlara operasyon

Sosyal medyadan, provokatif paylaşım yapanlara operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe-Kilit Harekat bölgesindeki şehitlerle ilgili sosyal medya üzerinden “provokatif amaçlı” Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven, propagandasını yapan ve yanıltıcı bilgi yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısının tespit edildiğini açıkladı. 53 şüphelinin yurt dışında olduğu belirtilirken, 7 şüpheli için operasyon yapıldı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimizle ilgili sosyal medya üzerinden provokatif amaçlı paylaşımlarda bulunan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı tespit edildi. Bunlardan 53’ü yurt dışında, 7’si ise yurt içinde bulunuyor. Yurt içindeki 7 şüpheliye yönelik operasyonlar düzenlendi. 4 şüpheli yakalanırken, 3’ünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Yurt dışındaki 53 şüpheli hakkında ise edli işlem başlatıldı.” ifadelerini kullandı.

Yerlikaya, terör örgütünün sosyal medya üzerinden de propaganda faaliyetleri yürüttüğünü belirterek, “Terör örgütünün sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği propaganda faaliyetlerine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji