YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,07
  • ALTIN
    %0,82
  • BIST
    %0,45
Yerköy emniyet müdürü Tepe, sürücüleri uyardı

Yerköy emniyet müdürü Tepe, sürücüleri uyardı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Erdal Tepe, Kurban Bayramı nedeni ile şehir içi ve şehirlerarası yollarda trafikte denetimlerin artacağını söyledi.
12102013tepeYerköy İlçe Emniyet Müdürü Erdal Tepe, bayram tatili süresince Yerköy şehir içi ve şehirler arası güzergâhlarında tatilin başlangıç ve bitiş günlerinde ekiplerin aralıksız denetimlerin yapacağını belirtti.
İlçenin huzuru ve güvenli için görevli ekiplerimiz bayram tatili boyunca denetimleri ve trafik kontrolünü artıracaklarını söyleyen Tepe, karayollarında, hız ihlali, hatalı sollama, seyir halinde cep telefonu ile görüşme yapan sürücü ve arka koltuklarda emniyet kemeri kullanmayan şoförler için gerekli işlem yapılacağını söyledi.
Karayolu güzergâhlarında ve şehir içinde özellikle tatilin başlangıç ve bitiş gününe kadar ekip görevlendirileceği bildirilen Tepe şu şekilde konuştu;
“İlçemizde şehir içi asayiş kontrolleri olsun gerekse Kurban Bayramı münasebeti farklı il ve ilçeden memleketlerine gitmekte olan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için asayiş önlemlerini artırmış bulunmaktayız.
Şehirlerarası karayolu ile memleketlerine gitmekte olan araçlar için özellikle gün batımı ve sabaha karşı yorgun, uykusuz ve dalgın araç kullandığı tespit edilen sürücüler uygun yerlerde konuşlanacak ekiplerimiz tarafından uyarılacak.
Bunların yanı sıra hız ihlali, hatalı sollama, ehliyet kemerini takılıp takılmaması, seyir halinde cep telefonu ile görüşme yapan sürücü ve arka koltuklarda emniyet kemeri kullanmayan şoförler için gerekli işlem yapılacaktır” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Emniyet Tepe uyard? yerköy

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji