YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
“YERKÖY GÜNDEM”, yayın hayatına merhaba dedi

“YERKÖY GÜNDEM”, yayın hayatına merhaba dedi

“YERKÖY GÜNDEM” gazetesi, bugün itibari ile yayın hayatına start verdi.
yakupkayhanYerköy yazılı basına yeni bir isim daha katıldı. İmtiyaz Sahipliğini Yakup Kayhan’ın sahiplendiği “Yerköy Gündem” gazetesi ilk sayısını bugün çıkarması ile birlikte, Yerköy İlçe merkezde yayınlanan haftalık gazete sayısı da 3’e yükselmiş oldu.
Yakup Kayhan’ın sahipliğini üstlendiği, Yerköy Gündem gazetesinin Yazı İşleri Müdürlüğünü Seda Özaslan, Sayfa Editörlüğünü Erkan Açıkgöz ve Muhabirliğini ise Basri Çetin üstlendi.
“Yerköy Gündem” gazetesinin İmtiyaz Sahibi Yakup Kayhan, yaptığı açıklamada, Yerköy İlçemizde, doğru tarafsız ilkeli bir yayın anlayışla Yerköy kamuoyunun sesi olacaklarını belirtti.
Kayhan, “Yerköy Gündem” haftada bir çıkacak ve özellikle Yerköy ilçemizin sorunlarıyla yakından ilgilenecektir diyerek, tarafsız bir yayın anlayışı içersinde olacaklarını da belirtti.
Kayhan, “Yerköy Gündem okuyucusuna, halkına ve değerlerine sahip çıkacaktır. Yalan, yanlış, iftira, düzmece, yanıltma gibi haberlere asla izin vermeyecektir. Gazetemiz, Yerköy’ümüzün her alanda ilerleyip, gelişmesi için bir basın kuruluşu olarak üzerine düşeni yapacak ve Yerköy ilçemizin tanıtımına, kalkınmasına ve gelişmesine katkı sağlayacaktır.” diye konuştu.
Yerköy’ün eksiklerini ve güzelliklerini objektif bir şekilde vatandaşlara duyurmayı hedeflediklerini ifade eden Kayhan, ilk etapta 4 sayfa olarak yayınlanacak “Yerköy Gündem” gazetesinin önümüzdeki haftalarda çok önemli haberlere imza atacağını ve büyük bir ekip olarak bu yolda engel tanımadan devam edeceklerini söyledi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. yakup bey YERKÖY GÜNDEM gazetesi yerköy ümüze ve si vefakar çalışanlar hayırlı olsun yayın hayatına hoş geliniz

  2. Hayırlı olsun, bence ilk işiniz belediye başkanıyla röportaj yaparak halkın ızdırabını cesurca başkana sormak olmalı.

  3. Yerel basın ve yayın organları bir şehrin şeffaf ve daha düzenli yönetilebilmesi açısından, resmi kurumların ve kişilerin işlerinin-görevlerinin takip edilebilmesi açısından çok önemlidir. Yerköyümüze hayırlı olması dileğiyle…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji