YouTube

  • DOLAR
    %0,20
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,23
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de internet kafe sahipleri ve denetim komisyonu toplandı

Yerköy’de internet kafe sahipleri ve denetim komisyonu toplandı

 Yerköy İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Huriye Oktaze başkanlığında internet kafe işletmecileri ve internet kafe denetleme komisyon üyeleri toplandı.
15082013intYerköy Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda ilçe sınırlarında bulunan ticari amaçla toplu kullanım sağlayıcı internet cafelerin uyması gereken kurallar anlatıldı.
İnternet toplu kullanım sağlayıcıları kakındaki yönetmelik için internet kafe işletmecileri ile toplandıklarını ifade eden Oktaze, ”İlçemizde bulunan internet kafe işletmeciler ile bilgi teknolojilerinin kullanımının yaygınlaşmasıyla internet cafelerin hissedile bilir derecede maksimum seviyede kullanımının artması ile birlikte, bilinçle gençliği korumak, getirilen standartları uygulamak, şikâyet ve önerileri değerlendirmek için toplanmış bulunmaktayız. Resmi gazetede yer alan toplu internet kullanım sağlayıcıları yönetmenliğine göre ticari amaçlı internet toplu kullanım sağlayıcı iş yeri internet cafelerin uyması gereken kuralların yanı sıra oluşturulan komisyonun işleyişi hakkında çeşitli bilgiler verdik” dedi.
Gerçekleşen toplantıya, komisyonda yer alan kaymakamlık yazı işleri memuru ve komisyon üyesi Hüseyin Arslan, Vergi Dairesi memurları ve komisyon üyeleri Abdullah Kılıçarslan ve Süleyman Atmaca’nın yanı sıra çok sayıda internet kafe işletmeci hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji