YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %0,79
  • BIST
    %-0,10
Yerköy’de kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları başladı

Yerköy’de kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları başladı

Yerköy Belediyesi, beş mahalleyi kapsayan içme suyu ve kanalizasyon çalışmaları düzenlenen törenle başlatıldı.
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, uzan zamandır beş mahallenin içme suyu ve kanalizasyon sorunu olduğunu söyledi.
Bir yıl içinde çalışmaların biteceğini ifade eden Başkan Yılmaz, şu ifadelerde bulundu:
“İlçemizde yılladır içme suyu ve kanalizasyon sorunu bulunan 60 Evler, Karacaşar, Yüzüncü Yıl, Hüyük ve Gençoğlu mahallerimizin sorunun giderilmesi için başlatmış olduğumu çalışmalar sonuç vermiş bulup bugün itibari ile çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Çalışmalarımız bir yıl içerisinde tamamlanacaktır. Bu çalışmalar boyunca bu mahallelerimizde sıkıntılar olacaktır, çamurdur, yol da bozukluktur şimdiden bu mahalle sakinlerimizden özür dileriz. İnşallah tamamlanması ile kaldırım ve yol çalışmaları başlayacaktır. Şu bilinmeliki bizler ilçemize hizmet etmek için geldik. 4 aylık bir belediye başkanlığımızı süresi boyunda birçok hizmeti yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz.”dedi.
Bedavadan birçok iş yapıldığını ve bir lira dahi borçlanmadıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, “Başkanlık görevini aldığım süre boyunca belediyenin geçmiş dönemden gelen 1,5 trilyon borcunu ödedik. Ve geriye dönük halen 69 trilyon borcu bulunmaktadır. Bu borçlar ilçemiz için yapılmıştır bizler bunu bahane olarak söylemiyoruz ve bahanelerin arkasına sığınmak için yola çıkan ekip değiliz. Biz belediye olarak hizmetlerimiz bir bir yapılacağız ve ilçemizin daha modern hale gelmesi için tüm çalışmalarımızı canı gönülden yapacağız.”dedi.
60 Evler Mahallesi İbrahim Bodur Bulvarında gerçekleşen programa Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Cemil Kaplan, Oktay Yılmaz, İlçe Müftüsü Mustafa Akdaş, Kale Seramik Sosyal ve İdari İşler Müdürü Ekrem Demirarslan, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji