YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %0,61
  • ALTIN
    %0,04
  • BIST
    %2,05
Yerköy'de “Ödünç Kitap Projesi” Başlatıldı

Yerköy'de “Ödünç Kitap Projesi” Başlatıldı

Gün Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından SODES kapsamında açılan  Fetih Gençlik Merkezi (FGM) öğrencilerine proje kapsamında kitap dağıtımına başlandı.
11022014kitapÖdünç Kitap Projesi (ÖKP) hakkında bilgi veren Dernek başkanı Bahattin Karabulut, “Ülkemizde kitap okuma oranının oldukça düşük olmasından dolayı böyle bir projeyi hayata geçirdik. “Oku – Okut” sloganıyla başlayan projede her ay 20 öğrencimize kitap hediye edip bunu okumalarını ve daha sonra başka birine vermelerini isteyeceğiz. Daha sonra öğrencilerimizin kitapları verdiği bu 20 kişide kitapları okuyup başkasına hediye edecek ve bu şekilde kitaplar elden ele dolaşacak. Bu şekilde kitapların bir yolculuğa çıkmasını hedeflemekteyiz” dedi.
Proje kapsamında dağıtılan kitapların üzerine “Lütfen bu kitabı okuduktan sonra başka birine hediye ediniz” yazılı stickerların yapıştırılacağını vurgulayan Karabulut,  “Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir ilkesinden hareketle ülke genelinde 81 ilimizden belirlediğimiz kitap gönüllüsü arkadaşlarımızla kitapları tüm ülke geneline ulaştırmayı düşünüyoruz. Umarız yapılan bu çalışmalar ülkemizdeki okuma kültürünün artmasına ve daha çok insanın kitapla buluşmasına vesile olur. Dernek olarak eğitim alanındaki çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji