YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Altındaş, “Sevdamız Yerköy”

Altındaş, “Sevdamız Yerköy”

Abdullah Altındaş, Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.
Yerköy sevdalısı olduğunu ve Yerköy için hizmet etmek için Aday Adayı olduğunu ifade eden Altındaş, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Yaklaşık 30 yıllık başarılı bir çalışma hayatımı alnımın akıyla sonlandırıp, emeklilik istifamı verdiğim günden bugüne, küçüklerimden tutun çok saygı değer büyüklerime kadar Yerköy toplumunun her kesiminden Milliyetçi Hareket Partisi Yerköy Belediye Başkanlığı aday adaylığı konusunda inanılmaz bir derecede çok teveccüh görüyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Yerköy’de yetişmiş, Yerköy’e hizmet etmiş, siyasi görüş, mezhep, ırk vb gibi hiç kimseyi ayırt etmeksizin herkese elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışmış, içinizden biri olarak, bir hemşeriniz olarak bana gösterilen bu yoğun ilgi ve talep doğrultusunda daha fazla duyarsız kalamayıp an itibariyle ikna olmuş durumdayım. İnşallah sizlerle ve tüm hemşerilerimle el ele vererek, hiç bir hemşerimizi ötekileştirmeden, toplumun tüm kesimlerini kucaklayarak, Cenab-ı Allah’ın izni ve sizlerin takdiriyle Yerköy’ümüze hizmet etmek istiyoruz. Bugün itibariyle hayırlı bir niyet ile yola çıkmış bulunuyoruz. “KÛN FE YEKÛN” (O, ol der ve olur) Rabbim eğer hayırlısıysa nasip etsin, değilse etmesin inşallah!..
Bu görev bizlere layık görülürse, Yerköy’ümüzü sadece bireysel olarak değil, siz hemşerilerimizle hep beraber el ele vererek ve yapacağımız projelerle hakettiği seviyeye çıkarmaya talibiz!.. Bizler sizlere ve Yerköy’ümüze hizmetkar olmaya talibiz!.. Cenab’ı Allah çıkmış olduğumuz bu yolda bizi sizlere mahcup etmesin inşallah!.. Bu süreçte birbirinden kıymetli siz Yerköylü hemşerilerimin desteğini ve hayır dualarını bekliyorum!.. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah!.. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.Ayrıca diğer aday adayı olan birbirinden kıymetli, saygıdeğer tüm dava arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Ben oluyum veya diğer arkadaşlarımız olsun hiç fark etmez, partimiz tarafından aday olarak bir başka arkadaşımız görevlendirildiği takdirde de sonuna kadar o arkadaşımızın yanında ve partimizin emrinde olacağımı burdan tüm samimiyetimle belirtmek isterim. Bu süreç sonunda kazanan Yerköy olacaktır!.. Rabbim hepimizi muvaffak eylesin.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji