YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %0,03
  • BIST
    %-0,05
Başer, yeni emniyet binasını yerinde inceledi

Başer, yeni emniyet binasını yerinde inceledi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, 2011 yılında temeli atılan yeni ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının inşaatını yerinde inceleyerek Yerköy ilçe emniyet müdürü Erdal Tepe’den çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldı.

10092013insaatYerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatı hızla devam ettiğini ifade eden Milletvekili Başer, yeni emniyet müdürlüğünün ilçe halkının hizmete açılmasıyla birlikte ilçe emniyet müdürlüğü rahat bir nefes alacağını ifade etti.
Başer, “Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 21 Temmuz 2011 tarihinde ihale edilen ve 31 Aralık 2013 yılında teslim edilmesi planlanan Yeni Emniyet binasında çalışmaların hıza devam ettiğini görmekteyiz.
İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatının kaba inşaat çalışması tamamlanmış ince iş inşaatına geçilmiş. Bodrum katla birlikte 3 kat olan inşaatın bitmesi ile birlikte modern bir ilçe emniyet müdürlüğü olacaktır” dedi.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu ve AK Parti Yerköy İlçe başkanı Ahmet Yavuz ile birlikte inşaatı inceleyen Milletvekili Başer, Yerköy ilçe emniyet müdürü Erdal Tepe’den inşaat hakkında çeşitli bilgiler aldıktan sonra yeni emniyet müdürlüğü inşaat alanından ayrıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji