YouTube

  • DOLAR
    %0,19
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,37
  • BIST
    %0,15
Bozkurt, “Camiler Siyaset Yeri Değildir!”

Bozkurt, “Camiler Siyaset Yeri Değildir!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt’un basın açıklaması.
01082013bozkurtaMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerköy İlçe Başkanı Aslan Bozkurt’un basın açıklaması, “Saygı Değer Yerköylü hemşerilerim dün 04 Ağustos 2013 tarihinde ikindi namazına müteakip Molla Hüsrev Camimizin önünde istememize rağmen ilçemizde tatsız bir olay cereyan etmiştir.
Mübarek ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde böyle bir olayın gerçekleşmesini istemezdim. Ancak gördüğüm lüzum üzerine demokrasinin gereği demokratik hakkımı kullanmak istedim.
Değerli hemşerilerim daha önce Yerköy ilçe müftümüzden Yerköy MHP ilçe teşkilatımız olarak ilçemizde şehitlerimiz için mevlüt okutmak istedik ve duyurusunun yapılmasını rica ettik. fakat ilçe müftümüz siyasi bir bakışla bu talebimizi siyasi bir istek olarak gördüğü için şehitlerimiz için okutmak istediğimiz mevlüd-ü şerifi ve ağaç dikme töreninin anonsuna karşı çıkmıştır.
Değerli hemşerilerim; ramazan ayı münasebeti ile Yozgat Valiliği tarafından “Bereket Kervanı” isimli iftar programı düzenlenmektedir. Sayın İlçe Müftüsü ve Sayın Vali Yerköy’de düzenlenmiş iftar programına kamu çalışanlarının katılımını zorunlu kılmışlardır.
Molla Hüsrev camiinin önüne geldiğimizde AKP’liler tarafından cami avlusu ve çevresinin işgal edildiği, siyasi propaganda yapıldığı, cami kapı girişinde de AKP yöneticilerinin reklâmına yönelik afişler ve pankartlar ile donatılmış olduğunu gördük.
Camilerimizin Yüce Milletimizin Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’a kulluk vazifesini eda edeceği mekanlar olduğunu belirttik. Bu afiş ve pankartların buraya yakışmadığını söyledim. Yozgat Valisi Adeta AKP İl Başkanı gibi Yerköy İlçe Müftüsü de AKP Yerköy İlçe Başkanı gibi cevap verdiler. Devletin parasıyla ve bizden toplanan vergilerle garibanlara verilmesi gereken yemeğin AKP’nin şovuna dönüştürülmesini kınadık ve demokratik tepkimizi gösterdik.
Bu arada gariban vatandaşlara ceket çıkartarak günlük en az üç defa şovmenlik yapan Sayın AKP’li Mehmet Ağaoğlu Belediye başkanı şahsımı “şovmenlik yapma” diyerek bir belediye başkanına yakışmayacak şekilde hitapta bulunmuştur. Bende “ceket çıkarttığın garibanlara benzemeyiz, senden daha iyi şovmen mi var” diyerek Sayın belediye başkanına “şovmen” arıyorsa aynaya bakmasını tavsiye ettim.
Sevgili hemşerilerim, bu olayın olmasını istemezdim fakat bizim inancımızda “ haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır” düsturu vardır, biz susmadık çünkü camiler ibadet yerleridir. Bizler camilerimizde siyaset yapılmasına, Yüce milletimizin dini duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, on bir ayın sultanı mübarek ramazan ayında siyasete alet edilmesine sonuna kadar karşı olduğumuzu, bu oyunlara girenlerin Yüce Türk Milleti, Onun şanlı tarihi ve Yüce Allah önünde hesap vereceklerini kamuoyuna saygıyla duyururum. “
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

38 yorum

  1. Öncelikle sayın bozkurt cami edebiyatı yapmayı geçiniz. Amaç belli siz şimdiden 2014 yerel seçimleri için kara propaganda yapmaya başlamışınız geç bile kaldınız (!) istediğiniz kadar çırpının ama netice belli ağaoğlu aday olduğu sürece siz belediye ile ilgili planlarınızı erteleyin bu halk yapılan hizmetleri görmektedir. Keşke Öncelikli hassasiyetiniz cami olsa ama amaç o değil , amaç ağaoğlu na zarar vermek , ama sizin de bildiğiniz gibi ağaoğlu bunlara papuç bırakacak karakterde değil. Ceket çıkartılması gerekiyorsa yine çıkartır şüpheniz olmasın. Şovun alasını yine siz yapmışsınız. Ülkücüyüm diye ortalıkta geziyorsunuz böyle ülkücülük olmaz , önce şu çekememezliği bırakın , yapılan hizmetlerden rahatsızsınız çünkü siz sürekli koltuk hesabı yaparsınız . Bende milliyetçiyim bende ülkücüyüm yerköy için memleketim için en hayırlısı ağaoğlu bende üzerime düşeni yapacağım aday olursa oyumu vereceğim. Şunu da söylemek isterim ağaoğlu sizden daha milliyetçi sizden daha da ülkücü . Saygılar…

    • Yazık bir gazeteciye yakışıyormu verdiğiniz cevaplar!
      Gazetecilik tarafsızlık gerektirir etik ahlak budur…
      Sizin davranışınız vecevaplarınız oldukça düşündürcüdür!
      Akp(Aldatma kandırma partisi) Türkiye’yi kasıp kavurmuş camilerde minberden cami hocaları aracılığla siyaset yapan tek partidir.
      Ülkenin geleceğini karartan ve Yozgat Yerköy’de (ATATÜRK) Caddesinin adını Bekir Bozdağ caddesi olarak değiştirenlar sizleri esefle kınıyorum.
      Türkiye’yi yangın yerine çeviren Türkiye’nin başına bela olmuş akepe hükümetini savunmanızıda esefle kınıyorum.
      11 Yıldır akepenin yerelde ve genelde yandaşlarıyla rant birliği yaptıklarını görmüyormusunuz?
      Camide SİYASET yapan tek parti akpdir (Aldatma kandırma partisi)
      Milliyetçi Hareket Partisi asla camide siyaset yapmaz yapmayacağını bile bile iftira şeklindeki yorumunuzu esefle kınıyorum.
      bir çok il ilçe ve beldede ülkücü hareket mevlütler okutur buda vatandaşlara duyurulur gerekli şekilde.Ülkücü hareket ve MHP hakkında yaptığınız yoruma gelince Ülkücü sadece Ülkü Ocakları ve MHP’de olur.

    • sayın bozkurt bende kamu çalışanıyım fakat bana ve arkadaşlarıma katılım hakkında hiç bir şey söylenmedi. Konumunuza ve yaşınıza yakışan cümleler kullanın çamur at izi kalsın siyasetini bırakın ve çırpındıkça daha çok battığınızın farkında olun
      Yerköylüler herşeyin farkında sizin sıkıntınız yapılan hizmetleri sindirememiş olmanız ama yerköy Sayın Ağaoğlu ile 5 yıl daha hizmet alacaktır.

    • Sayın yorumcu senin kim olduğunu bilmiyorum ama sayın Ağaoğlu’ nun ve sayın Bozkurt’un 80 li yıllardan çok iyi bilirim. Benim bildiğim sayın bozkurt koltuk sevdalısı olsaydı eğer mensubu olduğu 40 yıllık şeref ve onurla taşıdığı fikir ve ideallerini koltuk uğruna satabilirdi. Sayın Ağaoğluna fazla gaz vermeyin bir gün bir yiğit çıkar onun ceketini değil gömleğini dahi çıkartır. Senden ülkücü olmaz senin gibi ülkücüler şimdi türkücü,işe yaramayan türkücüler de batakhanelerde geziyor.

    • yerköy dıyorkı nickli sevgili yiğenim özür diliyorum yiğenim diyorum ben 67 yasında emekli bir vatandaşım o yuzden yasınızın benden küçük olmandan dolayı yiğenim diyorum.Bende ülkücüyüm milliyetçiyim demişsin yazık keşke bu sözleri yazmasaydın :milliyetçiliği ayaklar altına aldım:diyen bir siyasi partinin başkanınada anlayışına da sahip çıkıyorsunuz herhalde milliyetçiyim diye yazmıssınız evet saygı duyarım herkezin içinde vatan aşkı bayrak aşkı vardır ama taki apo ile barış görüşmeleri yapacak ve pkk düşmanımız değildir diyen bir başbakan zihniyeti kadar milliyetçi olabilirisiniz .ülkücüyüm demişsin herkez ülkücü olamaz :ülkücülük bir sereftir serefin tavizi yoktur:o yüzden siz sadece belediye başkanına şirin gözükmek isteyen bir kişisiniz ; ağaoğlu aday olduğu surece de belediyeyle ilgili planlarınızı erteleyin ;demişsin akp den ağaoğlundan başkası aday olursa ne yapacaksın yiyenim.sayın müftüyede diyecek birşey yok sonuçta memur bir üstü var onların dedıklerını uyguluyor bereket kervanı diye iftar programı düzenlemişler kimin parasıyla kimin vergisiyle bu kervanı düzenlediler o harcanan parayla sehit yakınlarına maddi yardım edilebilirdi, Arslan başkan kadar da mı yoksunuz bir fatıha okutabilirdiniz.

    • gerçek ülkücüysen adını niye yazmadan yorum yapıyon aslan bozkurt tepkisini açıktan koymuş bundan niye gocunuyosunuz sizin gibi gizli yorum yapmadan yani

    • ayrıca birilerini savunmak başkasına düştüyse başkaları onu savunuyosa onun adı yalakalıktır ülkücülük değildir türkücülük bile değildir
      helede isim vermeden

  2. AĞAOĞLUDA,TÜM AKP LİLERDE ŞİMDİDEN TUTUŞTU…DİNİ TÜM TÜRKİYEDE VE YERKÖYDE KULLANIYOR AKP… GERCEK TAKİYESİZ MÜSLÜMAN,ÜLKÜ ERİ,HİZMET ADAMI FERHAT HOCA GELİYOR…AKP DE KORKU DAĞLARI SARDI.

  3. Korkunun ecele faydası yok sönmüş belediye başkanlarını ve yeni adayları cilalayıp parlatarak yeniden bizim vergilerimizle ve kesilen paralarımızla düzenlenen iftar programında ortaya sürmek ne kadar adildir, ne kadar inançlarımıza uygun düşmektedir. tartışılacak bir konudur. Valilik tarafından düzenlenen bir iftar programının bir anda akp probagandası için düzenlenen bir yemek havasına sokulması ne kadar doğrudur. bu yapılanlar tamamı ile yanlıştır.

  4. ACEBA DİYORUM YEMEGİ CAMİNİN İÇİNDEMİ VERMİŞLER BUNLAR NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ELLERİNDE BİR AVUÇ KARA NE TARAFA DÖNSELER O TARAFA CALIYOLAR YEMEK VERİLEN YER BELEDİYEYE AİT YER O 40 YIL YAŞAYANLAR YERKÖYDE BOŞ YAŞAMIŞLAR ZATEN DOLU YAŞASALARDI YERKÖYLE Bİ YERKÖY DAHA OLURDU.

  5. HİZMET YAPTI DİYORSUNUZ BU HİZMETTE MHP BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNİN KATKISI YOK MUDUR. EĞER MHP Lİ BELEDİYE ENCÜMENLERİNİN İMZALARI OLMASA İDİ BELEDİYE KREDİYİ NASIL ALABİLİRDİ. KALDI Kİ BU KADAR BORÇLANMAYA KARŞILIK BU HİZMETE HİZMET Mİ DİYORSUNUZ. BAŞKASI OLSA İDİ BÜTÜN YERKÖY E KALDIRIM, ASFALT DEĞİL ALTIN DÖŞETTİRİR. ASLAN BOZKURT ÇEKEMEMEZLİK YAPSA İDİ BU KREDİ VE ÇALIŞMALARA MHP Lİ BELEDİYE ENCÜMENLERİNE DESTEK VERDİRMEZDİ. ASLAN BOZKURT UN NASIL BİR ÜLKÜCÜ OLDUĞU ORTADIR. MENFAATİ İÇİN BAŞKA PARTİLERE GİTMEMİŞTİR. BOZKURT GİBİ DAİMA PARTİSİNİN YANINDA YER ALDI.

  6. Halkın iftara gelmesi Mhp lileri çıldırtmış. Kendi iftarlarında kendileri çalıp oynadıkları için. Şimdiden seçimi kaybetmenin faturasını çıkarmaya çalışıyorlar. Haklılar. İktidar yüzü göremedikleri ve de göremeyecekleri gibi Şehit de gelmeyince meydana çıkamıyorlar. Kurt işaretleri ile şehitler ölmez vatan bölünmez nidalarıda olamıyor. Dolayısıyla hezeyan içerisinde nereye nasıl saldırırız da gündeme geliriz diyorlar. Camide de Siyaset yapmayı kendilerine adet haline getirdiler. İktidara ateş püskürüyorlar. Yapmacık ta göstermelik te olsa MHP’ lileri de Camiye alıştırdı…. Nasıl bir ifade Meydan Ak Partililer tarafından işgal edilmişmiş. Orada Yerköy Halkı vardı siz yoktunuz. 2 dönem hırsızlıkla belediyeyi kazandınız. Birdaha Yerköydede Türkiyedede iktidar yüzü göremeyeceksiniz………

  7. Değerli arkadaşlar buradaki yorumlara bakıyorumda sanki agaoglu eski ülkücüymüş arakadaşlar unutmayalıda travestilerde eskiden erkekdi

  8. akpli aga oglu yakında bombalarla karşısna cıkacagım yerköye attırdığın asfalattın paranın nasıl paylaştığını kalıdrımdaki döşenen taşlarla nasıl ayar verdiğini paraların ankaraya passat olarakmı ceep olarakmı gittiğini herkese belegeleriyele anlatacam korkunun ecele faydası yok

  9. Valilik Bereket Kervanı değil akp seçim kervanı denmeliydi. yaptıkları siyasete yine dinimizi alet etmişlerdir. Vatandaşın vergileri ile vatandaşı birlik beraberlik içerisinde ;Ramazan ayının güzelliğini yaşamak ve yaşatmak adına organize edilmesi gereken bir projenin siyasi propaganda için kullanılması çok yanlış eğer sayın belediye başkanı yaptıklarını anlatmak istiyorsa idi bunun yeri, Milletin vergileri ile elde edilen gelirle Valiliğin ismi kullanılarak Molla Hüsrev Camiinin avlusundaki manevi ramazan havasındaki düzenlenen iftar yemeği değildi. Eğer sayın başkan bunları anlatacaksaydı belediye düğün salonun da verdiği 250-300 kişilik iftar yemeğinin yerine, kendisi çıkıp biz ati olarak o meydanda gerekiyorsa elini cebine atıp akp ilçe teşkilatı ile birlikte bir iftar organize etmeliydi. özetle güzel bir ortamdı ama o ortama yakışmayacak şekilde davranıldı. yanlış yaptılar.

  10. ı değer arkadaşlar şu dövüşü kavgayı bırkaın artık her tartışmamaız kavgadan ibaret, ilçe başkanı ilçe başkanlığının ne demek olduğunun farkındamı camilerimiz kucaklaşacağımız kardeşliğimizi pekiştireceğimiz ibadethanelerimiz.
    ayrıca vallilik bu progarmı sadece yerköyde değil sadece akp li belediyeerde değil mhp li belediyelerin olduğu yerlerde de yaptı,yerköy tarihinde ilk kez böyle bir aktivite yapıldı sanki çok büyük bişey değil ama kardeşim neden yerköyde güzel bişey yapılacağı zaman kendi bilmezler ortaya çıkıyor .yazıkkkk

  11. aga olu soyadıyla hiçmi hiç alakası yok. önce soyatını degiştirsin.kimin cenazesinde kimin hayır işinde gördünüz.agaoluna sahip çıkanlar menfaati için çıkıyorlar. caddeden geçiyoda esnaf sırtını dönüyor. buyur baskanım diyen yok. pazar kurdu tüm esnafı bitittirdi. milliyeççi olsa esnafını korur.hani yolları melik gökçek yaptiriyodu. noldu.da ihaleyle yapıldı. hani salça fabrikası. hani bekmez fabrikası.hani 800 kişiyi hızlı trena alıyodu.önce ki hizmet kalpleri kazanmak olsun.adam olsun.herkes onu iyi tanıdı.agalık yok adamlıkta yok.inşallah ihlaslı birileri inşallah yönetir bu memleketi.

  12. Ooo hepiniz ülkücü oldunuz hemen(!) ülkücülüğü parti düzeyine indirmeyi bırakın artık körü körüne bağlanmanın kimseye faydası yok. Bugün bu davaya mhp hizmet eder, yarın bbp ertesi gün başka parti.Sayın gençoğlu gercekleri söylemek ne zamandan beri yalakalık olmuştur sorarım size. Anladığım kadarıyla sizde sayın bozkurtu yorumunuzda savunmuşunuz , sizde yalakasınız yani.bu arada isminizide yazmışınınız tam ülkücüsünüz yani(!)ceket çıkartma mevzuusuna gelince ağaoğlu 80 de de ceket çıkartıyordu şimdi de , kimseye eyvallahı olmaz. 80 de yaptıkları ortada oturupta size onları anlatacak halim yok bilen biliyo ağaoğlunun dava için neler yaptığını. Peki siz ne yaptınız ? Mhp ye oy vermekle ülkücümü oldunuz , merak etmeyin bende mhp ye oy vermekteyim o zaman bende türkücü değil sizler gibi ülkücüyüm. Yerel seçimlerde şahıslar önemlidir, ağaoğlunu destekliyorum diyede kimsenin benim ülkücülüğümü sorgulama hakkı yok , yapılanlar ortada. Tabi sizde haklısınız 2009 dan önce ki belediye başkanları bizim vergilerimizle toplanan parayı hizmet için değilde kendi ihtiyaçları için harcıyorlardı, ağaoğlu öyle yapmayıp o paraları yerköy için harcayınca suçlu oldu…saygılar

  13. ben 32 yaşındayım yaşımı demem deki sebep bu yaşıma kadar ben yerköy de ne böyle etkilinlik nede hizmet gördüm belediye tarafın dan çünkü benim kafam deve kuşu gibi toprak altın da saklamadım yapılanları gördük kimin ne yaptığı nı bir dava sevdasıyla verilen oy da 2 dönem gelip oturup oturup gideni için de bulunduğu maddi durumu SIFIR layıp da gideni isim yazmak sa milliyetçilik buraya değil tarihe yazmak gerekir ( İSMİNİ) biraz düşmek gerekir yorum yapar ken ha burası ha orası ne fark eder isimin önemli olan yapılanı görmek ve buradan şunu demek istiyorum yapılan hizmeti taktir etmek gerekir ken taktirsizlik nankörlüktür ve de hak yemektir yerköyün yerköy yerkö olalı yeni hizmet ve şehrimize artık daha sık bir bakan ve vali gelmeye başladı eski den vali gelir di kaymakamı ziyaret eder di kimse nin ruhu duymaz dı açın artık gözlerini çıkarın o kumdan kafanızı

  14. valiligin verdigi o yemegi yozgatta mhpli belediyelerde de verdiler onlar neden izin vermiş onlar türkücümü

  15. ben onu bunu bilmem aslan bey de iftar programı yaptı kalabalık olsun gerisini boş verin dedi civar ilçelerden de bindirme yaptı ama oraya gelenlerin yarısına yemek verdi burdada güzel bi organizasyon vardı bence çekememezlik var bu işte 7 tane mhpli belediyedede aynı ekip iftar programı yapmış sen onlardan üstünmüsün 3000 bin kişi orda iftarını actı onlar her şeyi gördü yeter bence

  16. 1 hasan şahin beye; hasan bey hiç bir parti mensubu Valiliğin vermiş olduğu iftar yemeğine laf etmiyor. Allah razı olsun ama yaptıkları siyasete dinimizi alet edenler Vatandaşın vergileri ile finans edilen bir iftar programında siyasi propaganda yapma hakkına sahip değildir. siyasi propaganda yapacaksa kendi teşkilatları tarafından düzenlenen bir programda yapsınlar biz buna bir anlam veremiyoruz. her defasın da sıkıştıklarında dini ele alan bu zihniyet vatandaşın cebinden çıkan paralarla finanse edilen bir yemek programında kalkıp siyaset yapamaz. anlamadığınız veya anlamak istemediğiniz bu, bu hareketi bir MHP li belediye veya teşkilat yapsa idi acaba bugün destek çıktıklarınız neler söylerdi. Değil mi ?
    2 diğer bir yorumunuzda hasan bey Arslan Bozkurt’un ağzından kalabalık olsun gerisini boş verin dediğini duydunuz mu veya duyan birinden mi duydunuz eğer kulaklarınızla duymadan böyle bir söz sarf ediyorsanız şunu biliniz ki iftira atarak kul hakkına girmiş oluyor ve günaha giriyorsunuz. o yemekte hiç kimse böyle bir aksaklığın olmasını istemezdi. biz halkımızın teveccühü için teşekkür ediyoruz art niyet içerisinde yorumlar yapmak konuşmak tamamen yanlıştır.
    3 üstte de belirttiğimiz gibi biz Valiliğin verdiği yemeğe laf etmiyoruz. Tam tersi Allah razı olsun ancak ;
    bir müftünün görevi insanların dini yönden eksiklerini tamamlamakken yine Cuma vaazında çıkıp Yerköy’den önce ki ilçe de verilen yemekte nüfusa göre 1500 kişi iftar yapmış, sayın bakan ve milletvekillerimizde katılacak bu programa mahcup düşmeyelim diyerek sanki Yerköy ilçe başkanıymış gibi bir tutum sergiliyor ise
    ve vali bey orada siyasi propagandasını yapan akp teşkilatına göz yumuyor ise işte buna karşı sessiz kalmamız bizim siyasi anlayışımız gereği doğru değildir. çünkü Milliyetçi Hareket Partisi hiç bir dönemde yüce dinimizi yapmış olduğu siyasete alet etmemiştir.
    Diğer bir yorumda ise Yerköy ismi ile yorum yapan arkadaş yerel seçimlerle alakalı olarak yorum yapmış şunu belirtmek isterim bizim kimseyi karalamak gibi bir durumumuz söz konusu değildir. doğru olan ne ise onu söylüyoruz Yaradan hakkımızda neyi hayırlı edecekse onu versin.
    hizmet adamı diyorsun yaptıklarına eyvallah ama şu gerçekleri de unutmamak lazım 2009 seçimleri dönemin de sayın ağ oğlu nun ve ekibinin
    1 onca gencin hayalleri ile oynayarak sırf belediye makamına oturmak uğruna bu gençleri oy olarak görüp “sizleri iş aldıracağız” yalanı ile kimlik toplayıp seçim sonun da da yüzlerine bile bakmadığı hayalleri ile oynadığı yalan mı?
    2 seçim çalışmaları sırasında şuan ilçemize yapılan asfaltın şu kadarını falanca dan şu kadarını filancan alarak belediye yi borçlandırmadan iktidarın gücü ile hizmet edeceğiz dediği daha sonra ise faizi ile birlikte 40 trilyonun üzerinde belediye yi borçlandırdığı yalan mı?
    3 Ayrıca kendisini eleştirenleri azarlayarak bir belediye başkanı na yakışmayacak üslup ve tarz da hareket ederek doğru konuşanlara bile tahammülsüz ce davrandığı yalan mı? yiğit olmak ayrı şeydir insanlara kaba davranarak azarlamak ayrı şeydir.

  17. selam olsun tüm yerköylü hemşerilerimizi ben 23 yaşında yerköyün bağından kopp gelmiş bir delikanlıyım o günkü iftar programına yakın zamanda ikindi namazımı kılmaya gittim ve camiideki ses ve gürültüden namazımı yarıda bıraktım şimdi bir dinle siyaseti ayrı tutan insanlarız birbirine uymaya şeyleri yapmayan bir partiyiz diyor akp ve menfaatiden yararlanmak isteyen yalakaları 2011 milletveki seçimlerinde a.kadir akgül karargah konuşması yaparken peygamber efendimiz s.a.v hadislerinden bahsetti cemil çiçek abdets alıp namaz kıldıgını mitinlerde söledi yine bir eski akp belediye baskan adayı çalıstıgı kurumda aldest alırken su parasına kendininde para sıkıştırdıgını mitinglerde söledi ve o günkü programda bir çok pankart asıp bürokratlara hoşgeldin çağrısı yaptı HANİ DİNLE SİYASETİ AYRI TUTUYORDUNUZ… Sayın akp liler YATACAK YERİNİZ YOK HABERİNİZ OLA….

  18. Öncelikle şunu belirteyim ne akp li ne de MHP liyim; tarafsız olduğumuz bilinsin Tarafsız ama kör değiliz.
    onu beşi geçinde 4,5 trilyon harcanarak yapılan bu kaldırımlar şimdiden dökülmeye başladı sayın başkan bunun hesabını nasıl ödeyecek yazık yazık kimse kimseyi kandırmasın bu işin şakası yok boş yere resmen çöpe atılan 4,5 trilyon gibi bir arada göremeyeceğimiz bir parayı çöpe atmış bulunuyoruz. profesyonel olarak çalışan bir ekibin yapmadığı bu kaldırımlarda her halinden belli oluyor gerçekten çok üzücü bir durum diyecek bir şey bulamıyorum yaptığı yatırımlardan işe yarayan görüntüye göre bir tek asfalt oldu
    Asfalt konusunda ise Ayanoğlu mahallesindeki apartmanların arasındaki yolları yaparken yapan arkadaşlar hesap etmeden kotunu hesaplamadan sadece görüntü olsun diye galiba asfaltı atıp bıraktılar peki yarın son baharda yağan yağmur ne olacak, diğer taraftan çarşı içerisinde bir çok iş yeri yapılan kaldırımların hesapsızca yapıldığını gösterecek bir mahiyette en az 10 cm aşağıda kaldı yine yağacak kuvvetli bir yağmurda bu iş yerlerinin hali nice olacak bunları da hesaba katan yok belki hizmet var ama kabalama hesapsız kitapsız alakasız bir proje çalışması
    diğer bir noktada bu yorumların yapılmasına neden olan haber ile alakalı ben partili birisi değilim ama açıkça şunu söylemeyi doğru buluyorum. parti için değil ama Ferhat hocam için aday gösterilmesi durumunda oyum onundur hiç olmazsa insanlara karşı kırıcı bir tutum sergilemiyor, bağırıp çağırmıyor nezaket ölçülerinde her insanı dinliyor konuşuyor kısacası insan yurduna koyuyor onun hatırına yemek programına katıldım. ve orada kesinlikle hiç bir siyasi konuşma yapmadılar çünkü doğru olmaz dı insanlar oraya miting konuşmaları veya seçim çalışmaları için gitmedi Ramazanın güzelliğini yaşamak için gittiler tıpkı Valiliğin vermiş olduğu yemekte olduğu gibi

    • bana laf degil icraat gösterin ferhat hoca gelsin 10yıl yatsın o yarar öylemi çalışmasına gerek yok zaten çalışmayı sevmezssiniz çamur atıp eleştirmeyi çok seversiniz siyasi degilsiniz ferat hoca bagımsız mı giriyor camide siyaset yapmazsınız millet camide namaz kılarken olay çıkarır sonrada yüzsüz bi şekilde siyaset yaparsınız bolcada destekçi beklersiniz yerköylü kimin çalıştıgını kimin çalışacagını kimin belediyeyi eskisi gibi sömürüp yeme içme peşkeş çekme yeri yapacağını anladı içiniz rahat olsun ferat hoca iyiymiş ne yapacak icraatı ne olacak size diyim guru guru gadan alıyım gerisi önemlidegil zihniyet hep aynı yerköyde milliyetciyim diye dolanan kişilere soruyorum yerköy 20 senedir hiç bir hizmet almamış neden biri battı oy ver biri iyi oy ver biri benim işimi gördü oy ver sonuç hüsran bu adam bişey yapmamış eleştiriyoruz kale mah gültepe ali vehpi pandır selçuk erzurum mah şentepe bağlar başı buraların yol ve kaldırımını mhp mi yaptınerdeydi milliyetçiler pazar yerini düğün salonu ali rızabey mi yaptı ayanoğlu ve yeni mahallenin alt yapısını komple kim yeniledi gözümkör olaydıda görmeyeydim asfaltıda attı ya lan bu adam bu adam yaramaz arkadaş yerköy için bişeyler yapıyo az çamur atalım yoksa 5 sene yine rant bulamayacaz millet görüyo her şeyi kör degiliz şükürler olsun kör edemeyceksiniz

  19. peki aslan beye sormak isterim mhpli bahri zorlu 10 yıl belediye başkanlıgı yaptıgı dönemde belediyeyi borç batagında iken etrafımıza baktıgımızda birtane dikili taşı olmayan çalıştırdıgı işçilerine suspayı olarak para verip sigortasız çalıştırırken yan gel gel yat osman misali 10 sene başkanlıgı döneminde mhpli değilmiydi her hangi bir konuda yerköy için bir yardımı olmuşmuydu yoksa bahri zorlu gidincemi mhpli olmuştur çok merak ederim şimdi nerdedir o şahış bence bahri beyi geri getirin medarı iftarınız

  20. Değerli hasan şahin bey yukarıda yazmış olduğum suallere cevap vermeyerek yine eskileri karıştırmak sureti ile topu taça attınız galiba ama atağa kalktığında bir futbolcu golü düşünür tabiri caizse sizin yaptığınız gibi taca atmaz siyasette böyledir topu taca atarak destek olduğunuz siyasi parti veya siyasetçiye destek olmuş olamazsınız insanların nezdinde sadece ve sadece iticiliğiniz ve köşe sıkışmış halinizle kalırsınız.
    Öncelikle lütfen yine tekrarlıyorum yukarıda sormuş olduğum sorulara cevap veriniz eğer bu konuya vakıf değilseniz destek olmuş olduğunuz kişi veya kişiler çıksın cevap versin.
    2009 seçim döneminde oy avcılığı ve koltuk sevdası için guruları ile oynanılan onca genç kardeşimizin vebalini bu dünya da o gençlere ve ailelerine nasıl verecekler yalan söyleyerek kul hakkına girenler bunun hesabını Cenab-ı Hak’ ka ahirette nasıl verecekler .
    Yine 2009 seçim döneminde iktidarın gücünü arkanıza alın, Belediyemizi de borçlandırmadan falancaya filancaya yaptıracağız sözünü aldık diyerek o makama olmadık hilelerle oturup daha sonra da belediyeyi faizi ile birlikte 40 trilyonun altına gebe bırakacak olanlar bunun hesabını nasıl verecekler
    Daha önce sormuştum ama cevap alamamıştım yine soruyorum inşallah bunlara bir cevap veremezsiniz.
    Şunu da unutmayın Yerköylü onca gencin vebalini omuzlarında taşıyorlar sözlerimi tamamlarken şu hadisi şerif ile bitiriyorum.
    Hayra delalet eden Hayır işlemiş gibidir Şerre Delalet eden de şerri işlemiş gibidir.
    Cevap vermeniz ümidi ile,

  21. Hasan Şahin isimli arkadaş maşallah senden başka savunan yok belli ki böyle bir programda yapılan siyaset Yerköy halknın büyük bir kesimi tarafından kabul görmemiştir. şu yorumunuza veya sorunuza bende şu şekilde cevap vermenizi bekliyorum. MHP li diğer belediyeler ile ilgili bir yorum yapmışsınız acaba oradaki mhp’li belediye başkanları Valilik tarafından organizasyonu yapılan bu iftar yemeklerinin hangisinde siyasi propagandalarını ve ilçeler de yapmış oldukları veya yapacak oldukları projeleri ile alakalı bir konuşma yapmıştır. bu konu ile ilgili bir bilginiz var mı ?

  22. Yusuf nickli amcacım bende size yaşınızdan ötürü amca diyorum, sizin karıştırdığınız bir durum var ben ağaoğluna ve yapılan çalışmalara sahip çıkıyorum. Zamanında muhsin yazıcıoğlu da parti içindeki düşünce ayrılıklarından dolayı bbp yi kurmuştur. Peki yazıcıoğlu şerefinden taviz mi vermiştir , mhp den ayrıldı diye. Belediye başkanına da şirin gözükmek gibi bir amacım veya arzum olsa herhalde öncelikli olarak ismimi ve soyismimi ifşa etmem gerekirdi. Ağaoğlu dan başkası aday olursada önceki yorumlarımda dediğim gibi yerelde şahıslar önemlidir, dürüstlüğüne calışkanlığına inandığım kim olursa oyumu ona veririm…ooo encümenler imza atmışlar en büyük işi onlar yapmışlar haberimiz yok(!) , teşekkür ederim hatırlattığınız için. Bildiğim kadarıyla bu aynı encümenler atatürk bulvarının bekir bozdağı olarak değiştirilmesi kararına imza atan kişiler . Ve ardından biz yanlışlıkla attık o imzayı diyen kişiler. Yapılan çalışmalar içinde yanlişlıkla imza atmışlardır şimdi de yapılan hizmetleri görünce pişman oluyorlardır biz nasıl böyle bir hata yaptık , yerköy gül gibi oldu dolayısıyla belediye için planlarımızda bir başka bahara kaldı diye…şöyle bir durumda döz konusu bazı kendini bilmez, şuraya iki cümle yazmaktan aciz kişiler kendilerinden bekleneni yaparak hakarete varan benzetmelerde bulunup , iftira atıp kişiye zarar vermeye çalışmaktadırlar. Değerli arkadaşım bende senin gibi kendimi alçaltıp şunu diyorum sana : insan doğan insan ölecek diye ne bir gaye ne de bir şart var , her nefes alıp verende insan olamıyor bilmem anlatabildim mi? Bozkurt töresi adlı arkadaşım da hasan beyin sorusuna cevap vermeyerek kendi deyiminizle ile topu kendi kalesine atmıştır, gercekten güzel gol…bahri zorlu deyince hiçbirinizin ağzını bıçak açmadı acaba niye ? Öyle yorumlar yapılıyorki zannedersiniz herkes proje müdürü , belediye başkanı vs. Nereye ne kadar nasıl harcandığını güya biliyorlar. Şöyle düşünürsek taşlar yerine belki oturur ; 2009 dan önce belediye borç batağındaydı ve ortada maalesef bir dikili taşımız bile yoktu. Şimdi de sizin dediğinize göre belediye “borç batağındadır” böyle birşey olsa bile (ihtimal vermiyorum) hiç yoktan ortada bir dikili taşımız var değil mi ? Özür diliyorum ama bu kadar nankör ve kör olmayın. 2009 ve sonrasını karşılaştırın. Hiç unutmam 2009 seçimlerinde sayın ali rıza arslan bir tv programına katılmıştı yapılan çalışmaları ve seçilirse yapılacakları anlatıyordu. Sunucu soruyo yol , kaldırım, su , hava kirliliği hakkında ne yaptınız diye soruyo sayın başkanda bir daha seçilirsek hepsini yapacaz diyo . Sorarlar adama onca yıl sen bu memlekete ne yaptın. Bir de bu soruyu ağaoğlu na sorun bakalım cevabı ne olacak. Doğrudur iş alımı , fabrika konusunda birtakım sözler verilmiştir ams ne mutlu ki artık 21.yy da yol su kaldırım sorunumuz çözülmüştür. Artık , gelecek dönemlerde seçilecek başkanlardan talep ve beklentiler yükselmiştir örneğin fabrika , gençlik merkezi gibi… Bardağın dolu tarafından bakmasını artık öğrenelim… Saygılar

  23. abiler siz de biliyonuz da interneti yerköyde gençler den başka kullanan yok öyle olunca mhp zamanında ekmek bulamayan akp ye destes veren orta yaşlı veyaşlı insanlarımız kendilerini sadece sandıkda ifade ediyo sandıkda görüşürüz ferhat hoca benim de hocam ama mhp nin ikdidar olamadığı bi zamanda yerköyde hiç bi şey yapamaz kendisinin hizmet aşkıyla yandığını bilmeme rağmen örneğin memleketimizxden bi millet vekili çıksın dedik sadir durmazı çıkarttık ne oldu adam yalakalıkla genel başkan yardımcısı oldu ama yerköye ne yapabildi hiçbir şey tabiki

  24. abiler siz de biliyonuz da interneti yerköyde gençler den başka kullanan yok öyle olunca mhp zamanında ekmek bulamayan akp ye destes veren orta yaşlı veyaşlı insanlarımız kendilerini sadece sandıkda ifade ediyo sandıkda görüşürüz ferhat hoca benim de hocam ama mhp nin ikdidar olamadığı bi zamanda yerköyde hiç bi şey yapamaz kendisinin hizmet aşkıyla yandığını bilmeme rağmen örneğin memleketimizxden bi millet vekili çıksın dedik sadir durmazı çıkarttık ne oldu adam yalakalıkla genel başkan yardımcısı oldu ama yerköye ne yapabildi hiçbir şey tabiki bu arada belediyenin 40 milyon borcu yok hiç borcu yok adam bi de ali rızanın bıraktığı borcu ödedi bu hizmetleride yerkölülerin değil tüm türkiyenin vergisiyle yaptı yerköy belediyesinin geliri anca eski borçlarını ve işçilerin mmaşını öderdi bu adam ona buna dilendide bu hizmetleri yaptı kimseninde kimliğini toplamadı siyaseti dine alet ediyonuz diyenlerin kurt hareketinde ki işaret parmağını şehadet parmağı olarak sembol ederken siz dini siyasete alet etmiyonuz mu o partiyi ferhat hoca gibiler sayesinde ayakta onlarda %5 onlarda gidince sizi görürüm ağaoğlu bahçesinde solcularla dövüşürken siz lastik top oynuodunuz şimdi memleketine hizmet etmek için başka partiden seçilince dönek diyonuz sizin mhp de ne emeğiniz var babalarınız bilir ağaoğlunu

  25. Yerköy nick li arkadaş Ali Rıza Arslan’ın yapmış olduğu televizyon programını iyi izlemiş olsaydı Ali Rıza Arslan’ın ben seçilemeyecek olsam da yeni seçilecek belediye başkanın da yolları yapmak için en zan 3 yıla ihtiyacının olduğunu belirtmişti.Mevcut belediye başkanını çalışmalarından ötürü tebrik ederiz fakat sanki Yerköy’e hiç bir zaman yol yapılamayacaktı da kendisi sayesinde oldu gibi bir hava oluşturmaya çalışmasını kabul etmiyorum.Sonuç olarak belediye başkanılığını döneminin 4.senesinde yolları yaptırabildi.Devam eden alt yapı çalışmaları nedeniyle yol yapımının aceleye getirilmemesi gerektiğini biliyordu.Eski başkanda bu duyarlılıkta hareket etmişti. 2009 dan sonra seçilen belediye başkanı da yol yaptırmak için bir önceki başkanın yürürlüğe koyduğu çalışmaların bitmesini bekledi doğal olarak ve doğrusunu da yaptı.Şimdi belediye 40 trilyona yakın borçlu bundan sonraki süreçte belediye yatırım yapmak için maddi kaynağı nasıl elde edecek?Yatırım programlarında Yerköy’ün bulunduğu sıralama nerde?Mevcut belediye başkanı bunların üstesinden gelebilecek mi?Onca yıl adama ne yaptın diye sorarlar diyosun ya kardeşim bak ben onun yerine bir kaç tane örnek veriyorum.Şuan bu tartışmaların konu olduğu Molla Hüsrev Cami var ya mesela..bu arsayı kamulaştırıp parasını ödeyen ve cami yaptırma derneğine bağışlayan kimdi?şimdiki başkanın kullandığı belediye binasını yapan kimdi?şehitliğimizi yapan kimdi?Ayanoğlu mahallesinde bulunan parkı yapan kimdi?Vergi dairesinin bulunduğu binaları yapan kimdi?Belediye kadrolarına 350 tane personel alıp da diğer kamu kurumlarına tayinini çıkarıp insanlarımıza ekmek veren kimdi?sanayi esnafının tapularını dağıtan kimdi?gibi gibi gibi…2004 seçimlerinde bağımsız kazanmış bir insana sen hiç bir şey yapmadın adama sorarlar gibi ithamlarda bulunmanın tek bir nedeni olabilir oda kuyruk acısı…Gelelim bugüne Yerköy için her zaman hayırlısını dilemiş bir memleket evladı olarak yapılan çalışmaları eleştirdiğim noktalar var elbette ama bunlar bu hizmetlerin teknik boyutları dikkat et hiç bir şey yapmadı demiyorum sizin gibi. Yapılan hizmetler var Allah şükür kör değiliz ve görüyoruz sizin gibi hani ne yaptı dersek bir nevi iftira atmış oluruz ve inancımıza ters düşeriz.Yollar,alt yapı yapıldı eyvallah ama zaten yapılacaktı kısmet şimdiki başkanaymış. Ali Rıza Arslana sorduklarında da kimse kusura bakmasın alt yapı çalışmaları bitmeden yol yapılmayacak diye açıklama yapıyordu.Peki kardeşim siz alt yapı çalışmaları bitmeden yol yapabildinizmi? 4 yıl boyunca çamur deryasında yürüdü insanlar sorsalar neden geciktiniz diye sizde aynı açıklamayı yapacaksınız?Arkadaşlar anlatmaya çalıştığım Ali Rıza Arslan’dan sonra kim olursa olsun bu yolları yapacaktı.O yüzden sadece sayın Mehmet Ağaoğlu’na mal edilmesini haksızlık olarak görüyorum.Bir sonraki seçimlerde hangi başkan adayına oy vereceğimi netleştirmedim henüz.Yerköy için hayırlısının kimin olacağına inanıyorsam onu destekleyeceğim ama Sayın Ağaoğlu nun neden olduğu kavgalar,tartışmalar bir belediye başkanına yakışmıyor. Malesef siyasetteki seviye düştü.Kollarını sıvayarak hadi ben burdayım diyerek halkına meydan okuyan bir başkanın akıbeti sandıkta belli olacak.

  26. Aşkar nickli arkadaşım ali rıza bey de çok ileri görüşlüymüş vesselam altyapı yapılmadan yolların yapılmayacağını öngörebilmiş(!)keşke o kadar konuşana kadar icraat yapsaydıda onun döneminde olsaydı bu çalışmalar. Kısmet şimdiki başkanaymış nasıl bir sözdür , Ali rıza beye niye kısmet olmamış ? Dur cevabını veriyim beş sene yatarsan , belediyeyi borç batağına sokarsan , kaçak su kullanımına göz yumup su borçlarını silersen vs. tabi kısmet olmaz. Dördüncü yılında yapıldı demişsiniz siz hiç bağlarbaşına ,ali vefi ye, selçuk a , kale mahallesine 2009 dan sonra hiç gittiniz mi ( bir kaç mahalle daha var ama şuan hatırlayamadım) buraların çalışması 2009 da bitti. Ali rıza beyin belediyeyi ne hale getirdiği ortada . Bir belediyenin 5 bin tllik kırtasiye masrafı olurmu demekki oluyormuş eski başkan zamanında çok çalıştı ya ondandır(!) eski başkanın savunulacak hiçbir tarafı yoktur. Ağaoğlu bundan önceki başkanların yapmadığını yapmaktadır , kişilerin menfaati için değil halkın menfaati için ter dökmektedir.saygılar.

  27. aşkar rumuzlu hemşerim belediyenin bi boyaması kayıtlarda 80 bin tl olarak geçerken ağaoğlu bunu 5 bin tl ye mal ediyo belediyenin her yıl 25 bin tl bardak parası mı olur ali rıza aslan bu milletin parasını kıbrıs da yeyip gelen biri hala onu savunanları görünce şaşırıyorum seçilmessem kendimi asarım diyerek duygu sömürüsü yapacağına oda ceketini çıkarıp yiğit olsa iyi olurdu…

  28. Yerköy icin degil genelde Sorun su: Egitimsiz Toplumun kandirmanin en kolay yolu Dini Kullanmaktir unutmayin.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji