YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Çiçekdağı Belediyesinde Üçüncü Asker Kına Geceleri

Çiçekdağı Belediyesinde Üçüncü Asker Kına Geceleri

Çiçekdağı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Asker Uğurlama’ geceleri devam ediyor. Belediye Başkanı İsmail Deniz, 91/2 tertip asker adaylarını belediye binasında ağırladı.
27052011cicekdagGecede asker adaylarına Kur-an’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Başkan Deniz; askere gidecek gençlerin memleketlerine kazasız belasız dönmelerini temenni etti.  Belediye hizmet binası önünde gerçekleşen programda Mevlit-i  Şerif okunarak dualar edildi.
Çiçekdağı Belediyesi tarafından geçekleşen “Asker Uğurlama Gecesine” Belediye Başkanı, İlçe Kaymakamı, İlçe Jandarma Komutanı, Sivil toplum kuruluşları, parti başkanları, asker adayları, asker aileleri ve çok sayıda vatandaşın katılımlarıyla gerçekleşti.
Gecede, Başkan Deniz, Güle oynaya gönderdiğimiz gibi gençlerimizin 15 ay sonunda, yine aynı mutluluk ve huzurla aramıza dönmesini temennilerinde bulundu.
Başkanı Deniz, asker anaları-babaları gibi ilçedeki yaşayan gençlerle gurur duyduğunu belirterek, askere uğurladıkları gençlerin görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inandığını söyledi.
          Deniz, “Geleneksel hale dönüştürdüğümüz Asker Kına Gecelerinin 3. sünü gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İnşallah bundan sonraki celp dönemlerinde de devam ettireceğiz. Gençlerimiz geleceğimizdir. Onlara verdiğimiz değer de bu ölçüde yerinde ve zamanında olmalıdır. Yüce Türk ordusunun her biri neferi gibi benim ilçemin yiğit  gençleri de kanıyla canıyla bu kutsal vatanı koruyacaklardır. Hepsini teker teker kutluyorum Yolları ve bahtları açık olsun. Allah a emanet olun. “
Deniz’in konuşması sonrasında, birbirinden güzel asker türküleriyle yerini saza söze bıraktı. Yeşil Kaman Ustaları; yaptığı hem  göze hem kulağa hitap eden şovla insanları adeta  mest etti.
Duygusal anların yaşandığı gecede askere gidecek gençlere kına yakıldı. Asker anneleri oğullarının ellerine kına yakarken gözyaşlarını tutamadı.
haber : yerköy gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji