YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de mitinge katıldı

Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de mitinge katıldı

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yerköy ilçemizde partisinin Miting Alanı’nda düzenlediği açık hava toplantısında, vatandaşlara hitap etti.
05062015adaletEski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “HDP’yi parlatanlar Türkiye’nin istikrarını, güçlü iktidarını yok etmek isteyenlerdir. Dikkat edin, HDP seçime uluslar arası çevrelerin ve Türkiye içindeki bazı iş birlikçilerin ikna etme süresi ile parti olarak girme kararı almıştır “dedi.
Bozdağ, partisince Yozgat’ın Yerköy ilçesinde partisinin Miting Alanı’nda düzenlediği açık hava toplantısında, vatandaşlara hitap etti.
7 haziran seçimlerinde AK Parti’nin önünü kesmek isteyenler için son derece önemli olduğunu ifade eden Bozdağ, şöyle konuştu:
“Bu seçimler, Türkiye’nin bu büyüme trendinin önünü kesmek isteyenler içinde son derece önemli bir fırsat gibi görülüyor. HDP’yi parlatanlar Türkiye’nin istikrarını, güçlü iktidarını yok etmek isteyenlerdir. Dikkat edin, HDP seçime uluslar arası çevrelerin ve Türkiye içindeki bazı iş birlikçilerin ikna etme süresi ile parti olarak girme kararı almıştır. Hesap şu, AK Parti’yi yüzde 36’nın altına çekmek, başara bilirlerse tek başına iktidardan etmek o zaman kaymaklı kadayıf olur diyorlar. Eğer başaramazlarsa barajın altında kalırsa Türkiye’nin sokaklarını Terörize etmek için bunu fırsata döndürmek, dikkat buyurun değerli Yerköylüler, şimdi Pensilvanyanın bedduacısı ve etrafındakiler, paralel uydular, ulusalcılar, Doğan medyası, aşırı sol örgütler, liboşlar, bazı liberaller yine PKK terör örgütü, DHKP C örgütü el birliği ile HDP’yi millete sevimli göstermek için uğraşıyorlar. Ben ömrümde böyle makyaj, böyle cila, böyle parlatma yapılan bir parti görmedim el birliği ile yapıyorlar.”
HDP’nin barajı aşması için bir birini sevmeyenlerin iş birliği içinde olduğunu ifade eden Bozdağ  konuşmasına şöyle devam etti:
“Birbirini sevmez, birbirini görünce yolunu değiştiren çevreler, HDP’nin barajı geçmesi için çalışmaya, HDP’yi parlatmaya sevecen göstermeye kimler ikna etti hangi güçler ikna etti. Elinizi vicdanınıza koyun cevap verin. Hangi güçler, PKK terör örgütü ile aynı siyasi hedefin başarısı için çalışmaya ikna etti. Bakın MHP’de sesiz kalarak destek veriyor. Diyeceksiniz nasıl veriyor, şimdi bu Demirtaş nediyor, ‘Ben soy kırımı tanıyacağım’ peki Bahçeli’den çıt varmı? Yok, ‘Ben Diyaneti kaldıracağım’ Bahçeli’den çıt varmı? Yok, ‘Kudüs Yahudilerindir’ Bahçeli’den çıt varmı? Yok, ‘Ben zorunlu din dersini kaldıracağım’ Bahçeli’den çıt varmı? Yok, ‘Ben seçmeli Kuran ve Siyer derlerini kaldıracağım’ çıt varmı? Yok, ‘Taksim bizim için Kabe gibidir’ diyor çıt varmı? Yok, ben şimdi soruyorum, hem Bahçeli’ye, hem onun peşinde koşanlara ya işiniz gücünüz Tayyip Erdoğan’a iftira etmek  ona saldırmak, bu lafları söyleyenlere niye bir tane laf söylemiyorsunuz? Niye bir kelam etmiyorsunuz.?”
Açık hava toplantısına, Bozdağ’ın yanı sıra AK Partı İl Başkanı Harun Lekesiz, AK Parti Yozgat Milletvekili adayları, Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer ve İskender Minar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Bahçeli’den neden çıt yok diye feryat ediyorsunuz.
    PKK’lı şerefsizler BAHÇELİ’nin mıhatabı mı?
    O şerfsizlerli muhatap alarak bu seviyeye getiren çözüm ortakları ÇIT çıkarsın,Oslo da Kandil de imralı da kucak kucağa oturanların ÇIT çıkarması daha doğaldır.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji