YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %-0,42
  • ALTIN
    %0,66
  • BIST
    %1,85
Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de partilileri ile bir araya geldi

Eski Adalet Bakanı Bozdağ, Yerköy’de partilileri ile bir araya geldi

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı tarafından Öğretmen evi yemek hanesinde düzenlenen sabah kahvaltısına katıldı.
22042015bozdagBozdağ burada yaptığı konuşmada “12 yıldır Türkiye büyük değişimleri yaşadı ve bu değişimlerle Türkiye güçlü bir noktaya gidiyor. İnşallah 2023’ün Türkiye’si, bugünün Türkiye’sinden çok ama çok güçlü olacaktır” dedi.
AK Parti’nin zorlukları aşarak bugünlere geldiğini söyleyen Bozdağ, “AK Partinin geriye doğru bugünlere gelişini takip ettiğimizde zorlukları aşarak bugünlere geldiğimizde bir vakadır. Ben 2001’de AK Parti kurulurken bu kadronun içinde bulunmam ve bu kadronun Yozgat cenahında, kurucuları arasından yer almanın şerefini yaşayanlardan bir tanesiyim. Partinin kurulmadan önceki durumu var o dönemde Ankara’da parti kurmak için çalışmalar yapıldığı yeni ilan edilmiş, ayrı parti kurulacağı açıklanmış ama partinin adı belli değil, ablemi belli değil, tüzüğü belli değil, programı belli değil, insanlar levhalarını nerelere tutacaklarını şimdiden planlayan bir noktaya gelmişti. Hiçbir harekete böylesi bir muhabbet, böylesine gönülden katkı, gönülden bir coşku nasip olmuşmudur bilmiyorum ama benim aklımın erdiği dönemde hiçbir siyasal hareket daha doğacağı belli olur olmaz böylesi bir heyecanı böylesi bir muhabbeti Türkiye’nin hiçbir partisi olmamıştır. Bu ilk olmuştur. Bir de herkes siyasetini bırakarak dün Anap’ta, MHP’de, CHP’de, DYP’de, Fazilette başka partilerde siyaset yapmış insanlar o siyasetleri bırakarak yeni bir yola çıkma gerektiğini, Türkiye için inandılar ve bir araya geldiler ”dedi.
-“ Türkiye güçlü bir noktaya gidiyor”
AK Parti hükümeti ile Türkiye güçlü bir noktaya geldiğini ifade eden Bozdağ, “7 Haziran seçimleri Türkiye için bir büyük dönüm noktasıdır. 12 yıldır Türkiye büyük değişimleri yaşadı ve bu değişimlerle Türkiye güçlü bir noktaya gidiyor. İnşallah 2023’ün Türkiye’si, bugünün Türkiye’sinden çok ama çok güçlü olacaktır. Buna hiç şüpheniz olmasın ama güçlü Türkiye’den çok rahatsız çevreler var. Siyasi istikrar, güçlü iktidar, iyi yönetim ve güvenle bizim başaramayacağımız hiçbir şey yoktur.  Bakın bugün, Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunların ana nedeni işte siyasi istikrarı bozmak, güçlü iktidarı ortadan kaldırmak, iyi yönetimi sona erdirmek, Türkiye’yi güvensiz ülkeler arasına sokmak içindir. Irak yanıyor 2003’ten belli, Suriye yanıyor 2011’den belli, etrafımız yangın yerine gönmüş, Türkiye 30 yıldır terör meselesini çözmek için çözüm sürecini başlatmış. Bu yangın bize gelmiyor, biz içimizdeki ateşi söndürmeye gayret ediyoruz. Bundan rahatsız olmazlar mı?, neden Türkiye Suriye’ye dönmüyor, neden kardeş kardeşin boğazına sarılmıyor diye rahatsız olanlar var, neden Türkiye Irak olmuyor diye rahatsız olanlar var, eminim ki Türkiye içindeki ateşi söndiriyor.  Onun içinde, Türkiye’nin huzurunu, sükununu, istikrarını, barışını bozmak isteyenler emin olun çok büyük planlarla, kumpaslarla çalışıyor” şeklinde konuştu.
Toplantıya Bekir Bozdağ’ın yanı sıra AK Parti Yozgat Milletvekili Adayları Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, İskender Minar, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve çok sayıda partili katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji