YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,13
  • BIST
    %-0,05
Gençler Voleybol'da Yerköy üstünlüğü

Gençler Voleybol'da Yerköy üstünlüğü

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Genç Erkekler Voleybol müsabakası final maçında Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi rakibini yenerek şampiyon oldu
22012012veleybolBozok Spor Salonu’nda oynanan final müsabakasında Şehitler Fen Lisesi ile karşılaşan Yerköy Anadolu Lisesi rakibini 3-1 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.
Üçüncülük dördüncülük maçında ise Sorgun Anadolu Öğretmen Lisesi’nin rakibi Boğazlıyan Anadolu Lisesi maça çıkmayınca, Sorgun Anadolu Öğretmen Lisesi müsabakayı hükmen kazanarak 3. oldu. Müsabakalar sonrasında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “SBS İl 2.si olan İlçemizin eğitim başarısının yanında sportif faaliyetlerde de gösterdiği başarı göz dolduruyor. Sporun ve kültürel faaliyetleri akademik başarıya engel olmadığını bilakis desteklediğini sağlam kafanın sağlam vücutta bulanacağını herkes tarafından bilinmektedir.”dedi.
Başarı kazanan öğrencileri tebrik eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, başarılarının diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacağını söylerken,  bütün öğrencilerimi kutluyor, bölge finallerinde başarılar diledi.
Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Necip Aydın ise “4 yıldır ilçe şampiyonu olarak Yozgat’ta Voleybol turnuvalarına katılmakta olup iki şampiyonluk ve iki ikincilik elde etmiştir. 2013 yılının Yozgat şampiyonu yine Yerköy’ümüzün göz bebeği Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi olmuştur.
Bu başarıyla da fırsat verildiğinde eğitimin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de gençlerimizin neler yapabileceğini kanıtladı.
Başarının son adresi yine Yerköy Anadolu Öğretmen Lisesi. İlçemize bu sevinci yaşattığı için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji