YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Kaymakam Gale’ye teşekkür plaketi

Kaymakam Gale’ye teşekkür plaketi

Yerköy İlçemiz, Merkezinde kurulan Yerköy Süt Üreticiler Birliği başkanı Çavuş Başer ve Başkan Yardımcısı Fatih Tez, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale’yi, makamında ziyaret ederek kurmuş oldukları Birliğe kuruluş aşamasında bugüne kadar yaptığı desteklerden dolayı plaket takdim ettiler.
06062012birlikSüt ve süt hayvancılığın önemine değinerek Yerköy ilçemizde kurulan Süt Birliğinin önemini anlatan Kaymakam Gale, Kaymakamlık olarak bundan sonrada her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Birlik Başkanı Çavuş Başer ise İlçemizde yaklaşık 50 ton civarında süt üretimi yapıldığını, bu üretilen sütlerin tamamının pazarlanamayarak üreticinin mağdur olduğunu belirti.
Pazarlanan ürünlerin hijyenik ortamda olmadığını ifade eden Başer, kendilerinin Birlik olarak bu işi teknolojik olarak yapmayı planladıklarını, bu kapsamda pilot köy tespiti yaparak buralara soğuk hava depoları kuracaklarını, bugün itibarıyla 101 üyelerinin bulunduğunu bu rakamı İlçe bazında artırarak tüm süt işi ile uğraşanları bir araya getirerek büyük bir potansiyel oluşturmak istedikleri altını çizdi.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında Başkan Çavuş Başer ve Başkan Yardımcısı Fatih Tez, Yerköy Süt Üreticiler Birliğinin kuruluş aşaması dahil her anında desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamı Bayram Gale’ye de teşekkürlerini ileterek plaket takdim ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji