YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %2,05
Kursiyerler, kurs karşılığında para alacak

Kursiyerler, kurs karşılığında para alacak

Yerköy Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Yozgat İş-Kur işbirliği ile Elektronik kumanda Sistemleri ve Kompanzasyon kursu açılığını ifade etti.
13102012muammerYerköy Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Muammer Almacı, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümü mezunlarına iş imkânı doğduğunu belirtirken, Kursa girmeye hak kazanan kursiyerlere günlük 20 TL verileceğini belirti.
Almacı, “Yerköy Teknik ve Endüstri Meslek Lisemiz ve Yozgat İş-Kur’un ortaklaşa gerçekleştireceği “Elektronik kumanda Sistemleri ve Kompanzasyon” kursu 30 Ekim 2012 tarihi itibari ile 16’ı kursiyer için kurs vermeye başlayacaktır.
6 Yüz saat verilecek olan kursumuzda,  sınırlı sayıda olan ve sadece 16 kursiyere kurs verecek olan kursumuzun kayıtları 30 Ekim 2012 tarihinde, Yozgat İş-Kur Müdürlüğünde gerçekleşecektir.” dedi
Almacı, kursa katılmak isteyenlerde aranan özellikleri ise şu şekilde sıraladı “Elektronik kumanda Sistemleri ve Kompanzasyon kursuna kayıt yaptıranlarda zorunlu aranan özelikler, Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü Mezun olması, Elektrik kalfalık veyahut Ustalık belgesinin olması, İş-Kur’a kayıtlı olmaları gerekmektedir.”belirtti.
Kurs siyerlere yüz gün, 6 yüz saat eğitim verileceğini ifade eden Almacı, kursa girmeyi hak kazanan 16 kursiyere günlük olarak 20 TL verileceğini belirti.
Almacı, 30 Ekim 2012 günü Kurs için seçmeler yapılacağını, kursa katılmak isteyenlerin İş-Kur’a kayıt yaptırmalarının zorunlu olduğunun altını çizdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. Bu kısa haberde bile 25-30 tane ortaokul seviyesinde yapılmış yazım yanlışı ve noktalama hatası var. Haber sitenizde bunu düzeltecek bir adam yok mu?

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji