YouTube

  • DOLAR
    %0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,17
  • BIST
    %-1,25
MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz Oldu

MHP Yerköy Adayı Ferhat Yılmaz Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun ve Sarıkaya Belediye Başkan Adayları açıklamasının ardından Yerköy adayını da açıkladı. MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz oldu
30092013mhpMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sorgun ve Sarıkaya Belediye Başkan Adayları açıklamasının ardından Yerköy adayını da açıkladı. MHP Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Yerel Seçimlerde Yerköy’den Ferhat Yılmazın aday olduğunu açıkladı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Aday Genel Sadir Yerel

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. tercihler çok öenmlidir çok şey anlatır.davaya partimize kimse bir şey diyemez bizim diyeceklerimiz bellidir onlarda kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir.
    ferhat yılmaza başarılar dilerim.

  2. davanın adamı olmaktır mhpde aslı olan. adamın adamı olup aday oluyorsan adamlık yaptığın kişilerden bekleyeceksin oyları ülkücüleri satanlar bu yolda en büyük ihaneti yapanlardır.o yüzden kimse kimseye kızmasın rüzgar eken fırtına biçer.bizim yolumuz Allah yoludur bu davanın gerektiği gibi davranırız elbet ama yapılanlarda karşılıksız kalmayacaktır böyle biline.

    • Habererk’e varıncaya kadar tüm muhalif siteler dahil heryere yorum yazmışsın. Davanın adamı böyle olunmaz güzel kardeşim, ona çamur at buna laf sok, Sadir Bey’e laf et sonrada gel davanın gerektiğinden bahset. Allah senin gibi insanlardan bu hareketi korusun.

      • şahsın yanlışlarını söyleyince ülkücülük mü kayboluyor.şahıslara indirgenmeyecek kadar bu dava yücedir. siz biat ettiklerinizin yanlışlarına sahip çıkın biz bu davamız için yanlışları her zaman yüzlerine vuracağız.

      • şahsın yanlışlarını söyleyince ülkücülük mü kayboluyor.şahıslara indirgenmeyecek kadar bu dava yücedir. siz biat ettiklerinizin yanlışlarına sahip çıkın biz bu davamız için yanlışları her zaman yüzlerine vuracağız.

        • Ne yanlışı, yanlış varsa o da sizsiniz. Allah sizin gibileri bu hareketten korusun, davaya hizmet edeceğinize satmaktan bahsediyorsunuz. Sizin verdiğiniz oydan sizin yaptığınız çalışmadan şüpheci insanlar. Fitne fesat sitelere yorum yazarken siz satmışsınız davayı, Allah sizi davadan da hareketten de uzak eylesin. AMİN

  3. Ferhat kardeşim bu yollar zordur çamurludur, diktir her zaman dik duracaksın seni eleştiren çok insan çıkacak çamuru atıp izinin kalması bekleyecekler bu kişiler MHP li olamazlar ülkücü hiç olamazlar bu eleştiriyi yapanlar seni çekemeyenler seni tanısaydılar temiz, dürüst ve yardım sever bir Ferhat Yılmaz’ı tanırlardı senin hakkında eleştirecek bir şey bulamayınca ak partiye çalıştı diyorlar MHP seni aday gösterdiyse senin hakkında kesinlikle bilgi sahibidir senin ülkücülüğüne kimse laf edemez adam gibi adamsın ak partiden aday olsaydın seni havada kaparlardı simdi seni çekemeyenler çok çamur atacaklar genç dinamik eğitici dürüst ve çalışkan yardım seven herkesin cenazesinde düğünde yasında sevincinde bulunan insansın seni eleştirenler nerde bulunmuşlar yazsınlar da bizde öğrenelim çamur atmak kolay CENAB’I ALLAH YOLUNU AÇIK EYLESİN SENİN GİBİ DÜRÜST BİR İNSANA BAŞKANLIK YAKIŞIR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM…

  4. YAZIK. Gerçekten çok yazık. Aramıza kimler fitne sokmaya çalıştıysa başarılı olmuş. Ülkücüler partilerine oy vermeyeceğini söylüyor. 2009 Belediye seçimlerinde ben ilçe başkan yardımcısı idim. Bizzat bütün faaliyetleri organize eden ve yürüten ekibin içindeydim. Hata hepimiz için bazı yanlışlarımız varmış demek ki kaybettik. Ama bu kaybın sebebi olarak birilerini hedef göstermek midir Ülkücülük. O zaman ki adayımızın yapmış olduğu bütün ev toplantılarında Ferhat Bey bizzat katıldı. Bu ev toplantılarının dört beş tanesine ben şahidim. Ben Aday olan Mustafa Kılıçarslan abime de, Ferhat Hocama da Lise de çok sevdiğim bir hocam olan Mustafa Özdemir (Ellerinden Hürmetle öpüyorum) hocamın oğlu ve de lisede bizden iki sınıf altta olan Osman Ruşen Özdemir kardeşime de aynı mesafedeyim. Hepsi de beni tanırlar onlarda bana saygı ve sevgisini eksik etmezler. Yerköy ülkücü camiada kimse bana kırgın küskün değildir. Şu an işim gereği memleketimden çok uzaktayım. Ama daha önceki haberlerde ve bu haberde yapılan yorumlar beni derinden yaralamıştır. Aramıza fitne sokmaya çalışanlar epey mesafe katetmişler maalesef. Biz 2009 da bir seçim kaybettik. Bunda o günkü ilçe başkanının da ilçe yönetiminin de ve de Başkan adayımızın da hataları oldu. Hata olacak elbette hepimiz insanız. Ama değerli ülkücü kardeşlerim ben o zaman yapılan çalışmalarda emek veren bütün ülkücü kardeşlerimden Allah razı olsun diyorum. Herkes elinden geldiğince çalıştı çabaladı. Ama Rabbim kısmet etmedi kazanamadık. O zaman da seçimlerin ardından hep suçlu aradık. Ama ben bunun muhasebesini çok yaptım. Benimde hatalarım vardı elbette. İlçe yönetiminin ve başkan adayımızın da hataları vardı. Ama o dönem adaylığı olmadı diye hiç bir aday adayımız ters çalışmadı. O dönem resmen aday adayı olan Hasan Ece, Kemal Kılıçarslan, Ferhat Yılmaz ağabeylerimin hepsine kefilim. Hepsi de aday açıklandıktan sonra partimiz için elinden geldiğince çalıştı. Lütfen ağabeylerim kardeşlerim zaman ayrılık gayrılık, küskünlük zamanı değildir. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Rakibimiz geçen dönemden daha güçlü, hükümetin de desteğiyle bazı hizmetlerde yaptı. Maddi güçleri de bizden fazla. Onlar bir adım atarken bizim yüz adım atmamız gerekiyor. Lütfen hepinizden ricam aramıza başkalarını sokmayalım. Ülkücünün kötüsü yoktur. Ama başkasının en iyisinden bana Ülkücünün en kötüsü daha yeğdir. Birbirimize sıkı sıkı sarılalım kolkola mücadelemizi yapalım. Gerisi Allah kerim. Selam ve dua ile. Allah’a emanet olun.

    • ülkücülük anlamında yazdıklarınızın altına imza atarım ama önce bu olumsuz düşüncelerin oluşmasında ülkücülüğün örf adet töresine yakışmayan davranışları sorgulayacaksınız.Geçen dönem yapılan yanlış sonucunda kaybedildiğini beyan ediyorsunuz ve şu durumda da yanlıştan ders almayanların devam eden yanlışlarına sahip çıkmamızı istiyorsunuz.ülkücülüğün ne anlama geldiğini nasıl davranılması gerektiğin Allaha şülür bilen insanlarız ama bilmeyenlerede öğretmesini biliriz

      • Tehdit’e bak ülkücülüğü bize öğreteceklermiş. Örf ve adetlere yakışmayan hareketleri buraya yazında herkes öğrensin.

  5. yusuf bey kardeşim,belliki içinde bir acı var.sadir beyin adaylığında ferhat hoca kapı kapı dolaşıp mhp ye oy topladı.buna tüm mhp lilerde sadir beyde bilirler,çünkü beraberdiler. sanırım sen ferhat hocayla mhp nin kazanacağını gören akp lilerdensin, nasıl olurda mhp ye fitne sokarım derdine düşmüşsün…. kendini yorma. mhp tüm tezgahlara rağmen geliyor. ayrıca iftira günahtır.gercek ülkücüysen vede iftira atmıyorsan ,somut delil ve şahidin varsa,ayrıcada ortaya çıkabilecek yüreğinde varsa,çık ferhat hocaya herkesin içnde soracaklarını sor…yok iftirayla ülkücü harekete fitne sokmaya çalışan biriysen eğer ALLAH İKİ CİHANDA PERİŞAN ETSİN.fitneniz başınıza dolansın..

    • ilteriş ;ogru söylüyorsun içimde bir acı var,oda ben olamadım die ihanet edenlerin yaptıkları ferhat yılmazın ve yakınlarının ihanetinibende biliyorum bilenlerde biliyor yüzyüze elbetde konuşucaz ama sadir bey büyük adammışki nefis yapmadı ve ferhatı aday gösterdi fitnenin ta kendisi olanlar bu gün tekrar ülkücü kesildiler başımıza ilçe yönetimine bi bak allah aşkına kac tane ülkücüden oluşuyor her biri her dönemin siyasetinde at koşturmuş,yer bulamayıncada mhp nin kapısında kişilik bulmuşlar böylemi yerköyü alıcaz….

    • Ferhat Hoca ile MHP’nin kazanacağına bende yürekten inanıyorum. Ama kendisi aday olmadı diye ters çalışıp Sa dir Beye oy vermediğini biliyoruz. sa dir bey düzgün ve akıllı bir adammış ki Ferhat Hocayı o dönem yaptıklarına rağmen aday etti ve herkesi onu destekleyeme çağırıyor. Ferhat Hoca’da Sa dir Bey’in yaptığı ağabeyliğe layık olur umarım ve dik durup bu seçimi alır.

      • ülkücülüğün ne boyuta geldiğini ve ne halde olduğunu bizim neden muhalif olduğumuzu çok güzel anlatmışsın sana teşekkür ediyorum.kardeşim parti sadir beyin babasının evi değil nice yiğitlerin hakkı var ihanet edenler karşılık bulacaktır.

      • evren kardeşe :ülkücülüğün ne boyuta geldiğini ve ne halde olduğunu bizim neden muhalif olduğumuzu çok güzel anlatmışsın sana teşek-kür ediyorum.kardeşim parti sa-dir beyin babasının evi değil nice yiğitlerin hakkı var ihanet edenler karşılık bulacaktır.

        • Tabiki parti Sa-dir Bey’in babasının evi değil ama kendisini burada ki herkes çok iyi tanıyor. Gidin hiç isim cisim vermeden MHP genel merkezine ve deyin ki en çok çalışan gece geç saatlere kadar toplantı yapan, kapısına her geleni dinleyen ve Mehmet EKİCİ gibi Ekabir olmayan kim var diye? Size Sa-dir Durmaz adını vermezlerse gelin buraya yazın, tek tek özür dilerim hepinizden. Son olarak kişilerden çok hareket önemlidir, artık adayımız Ferhat Hoca’dır kendisi geçmiş seçimde yanlışlar yapmış olsada artık önemli olan Yerköy Belediyesine 3 Hilali dikmektir. Samimi ülkücülük bu dönemde ortaya çıkmaktadır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunç

  6. sizi gidi klavye kabadayıları sizi. tomi 100 metreden bağırsa korkudan aptes bozanlar burdan atıp tutuyor.yazık halinize….

    • ne yani tomiden korkup yalakalıkmı yapsınlar yada korkup oymu versinler böyle bi yazıyı yazmak geregini neden duydunuz anlamadım diyelim klavye kabadayısıyız ne olacak zorla oymu alacak ferat hoca allah allaaaa

      • CANIM KARDEŞİM EYER Bİ İNSAN SEVMEDİĞİ İÇİN DEYİLDE KORKTUĞU İÇİN BENİ SEVER GİBİ GÖRÜNÜRSE ..BİLEREK VE İSTEYEREK ŞEREFLİ VE İMANLI BİR İNSANIN KALBİNİ KIRICAKSAM ..ÖLMEYİ TERCİH EDERİM ..HANGİ PARTİDEN HANGİ IRKTAN OLURSA OLSUN YETERKİ MERHAMETLİ ADALETLİ İMANLI OLSUN ..O İNSAN BENİM KARDEŞİMDİR ..LÜTFEN KİMSE BENİM HAKKIMDA OLUMLU YADA OLUMSUZ YORUM YAPMASIN BENİM NE İŞİM OLUR SİYASETLE SEÇİMLE ..KİM HAYIRLI İSE ALLAH ONA NASİP ETSİN ..ADAYLARA DERİMKİ DEVLET MALI YİYEN FAKİR FUKARANIN YETİMLERİN KANINI İÇMİŞ ETİNİ YEMİŞ KADAR GÜNAHA BATARLAR ALLAH KORUSUN ..TÜM HEMŞERİLERİMİN BÜYÜKLERİNİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİNİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM ..HAYIRLISI ALLAH TAN DERİM ..

  7. Ferhat Yılmaz inşallah Allah (c.c.)’ nun izni ile bu işin altından kalkacaktır. çünkü herkesin sevdiği değer verdiği bir insan halkın arasında yer alan halkı hoşgörü ile karşılayıp hal hatır soran bir insan mütevaziliği ve olgun davranışları ile de gerçekten ideal bir başkan için de Allah korkusu olan bir insan hiç olmaz sa hava da kalan seçim vaatleri verip insanların umutları ile oynamaz başkan olsa makam odasının kapısı herkese ister oy versin ister oy vermesin açık olur. kısacası insanlara değer verir. başkaları gibi ceket çıkarıp milletin üzerine yürümez azarlayıp terslemez. kimlikler toplayıp umutları ile oynamaz işte en çok zorumuza giden de bu, iş dediler seçim bitti unuttular o yüzden bu sefer oy falan yok bizi kandıranlara, şuna inanıyorum ki yıllardır tanıdığım Ferhat Yılmaz yıllar sonra da aynı Ferhat Yılmaz olarak karşımıza çıkacaktır. Allah yolunu bahtını açık etsin.

  8. al birini vur ötekine ya arkadaşlar Allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz seçim zamanı geldiğinde reyinizde hürsünüz bu zamana kadar Ferhat Yılmaz ın hiç bir kimseye zorla bir şey yaptırdığına şahit oldunuz mu karalayacak hiç bir şey bulamadınız belden aşağı mı vuruyorsunuz yazıklar olsun hiç bir şey diyemiyorum. hiç bir kimseye zorla bir şey yaptırılmıyor herkes kendi gönlündeki insanı destekler ona oyunu verir ama belden aşağı buraya bu şekilde yazılar yazıp ta insanların kafasını bulandırmaya hiçbir kimsenin hakkı yok her şeyi bir tarafa bırakın bu yaptıklarınız bir insana iftiradır ve kul hakkına girer.

  9. Sadir bey her ne kadar genel başkan yardımcısı olsa da, bizim arkadaşımız değildir, bizden biri değildir. Siyasetin cilvesineden olsa gerek, oralara geldi. Ancak, kendi durumuna bakmadan, haddini aşarak sözler veriyor, müdahaleler yapıyor. Bunun da en belirgin örneği Yerköy’de yaşandı.

  10. Sadir her ne kadar genel başkan yardımcısı olsa da, bizim arkadaşımız değildir, bizden biri değildir. Siyasetin cilvesineden olsa gerek, oralara geldi. Ancak, kendi durumuna bakmadan, haddini aşarak sözler veriyor, müdahaleler yapıyor. Bunun da en belirgin örneği Yerköy’de yaşandı.

  11. Sadir bey her ne kadar genel başkan yardımcısı olsa da, bizim arkadaşımız değildir, bizden biri değildir. Siyasetin cilvesineden olsa gerek, oralara geldi. Ancak, kendi durumuna bakmadan, haddini aşarak sözler veriyor, müdahaleler yapıyor. Bunun da en belirgin örneği Yerköy’de yaşandı.

  12. doğru bir kara Ferhat Yılmaz bu işin üstesinden gelecektir. buna inanıyorum şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

  13. ülkücülüğün ne boyuta geldiğini ve ne halde olduğunu bizim neden muhalif olduğumuzu çok güzel anlatmışsın sana teşek-kür ediyorum.kardeşim parti sa-dir beyin babasının evi değil nice yiğitlerin hakkı var ihanet edenler karşılık bulacaktır.

  14. sayın sayfa yöneticisi kardeşimiz galiba yazıları okumadan onay veriyor isimleri değiştirip değiştirip aynı yorumları yazmışlar fitne odakları maşallah boş durmuyor. fitnenizi yaparken hiç olmaz sa bizde ülkücüyüz veya ülkücüydük demesinler hiç olmazsa ülküye saygılı olsunlar. bizim de gözlerimiz kör değil görüyoruz biz de ülkücüydük diyenleri piyasa üç kuruşluk dünya menfaatine kimlerin yanın da olduklarını o yüzden kendi ayıplarının üstünü örtmek için başkalarına iftira atmasınlar yazık yazık ülkücüysen eğer ve ülküne sahip çıkmak istiyorsan, eleştirini dışarda değil içerde yap kol kırılsa da yen içinde kalırmış bu akılla kişileri eleştirmiyor partine zarar veriyorsun.

  15. Ben ferhat yılmaz beyfendiyi muhattap almam madem seçildi inşallah kazanır benim ve benim gibi düşünenlerin derdi asla ferhat yılmaz olamaz. Muhattabın kendisi üzerinden oyun oynayanlar ömrünü verenleri küstürenler üzenler davayı sahipsiz bıraktırmaya çalışanlar. soruyorum:
    Aday belirlemede kriter nedir?En çok oyu alması muhtelemel düzgün bir şahsiyet midir?Polit büro arkadaşlığı veya teşkilat yöneticileri ile kankalık mı?Davasını ve ideallerini ömrünün her döneminde satmayanlar mı?Ülkücü kamuoyunun müşterek tercihleri mi?Anket sonuçları mı?Bunların hepsi veya hiçbiri mi?

  16. Ferhat yılmazın hakkında hayırlısı olur diyerek başlayım..Bundan önceki yerel seçimde kendisi aday olamadığı için sadire başta kendi, ailesi ve akrabaları oy vermemiştir.. Ayrıca aday olamadığı için doğru düzgün seçim karargahına bile uğramamıştır bu mudur ülkücülük yazık çok yazık!!! Demekki ihanet eden güzel yerlere getiriliyor!!!! hem ihanet et hem de gel aday ol ne güzel almanya demi…

  17. DEĞERLİ YERKÖYLÜ ÜLKÜDAŞLAR,ARANIZA FİTNE SOKMAYIN.ZAMAN BİRLİK ZAMANIDIR.BEŞERDE HATA ARAYARAK KAFALARI BULANDIRMAYIN, BU ANCAK AKP NİN EKMEĞİNE YAĞ SÜRER. BİR OLUN.İRİ OLUN, DİRİ OLUN…ALLAH DAVASINDA SEN BEN OLMAZ.ÜLKÜCÜ GELDİĞİ MAKAMI ALLAH RIZASINI KAZANMAK İÇİN BİR VESİLE GÖRÜR VE HAKKIN RIZASI İÇİN HALKA HİZMET EDER. FERHAT HOCADA HAKKI BİLEN,HELALA VE HARAMA DİKKAT EDECEĞİNE İNANDIĞIMIZ BİR ÜLKÜDAŞIMIZDIR… BÖLÜNMEYİN,ARANIZA FİTNE SOKMAYIN…VE DUA EDİN`; ALLAH ÜLKÜCÜ HAREKETE VE PARTİMİZE İKİLİK SOKMAYA ÇALIŞAN FİTNECİLERİ KAHRETSİN,DERMAN BULMAZ DERLERE SALSIN….ALLAH ÜLKÜLERİN YARDIMCISI OLSUN…AMİN

  18. yorumları okudukça anılarım aklıma geldi vahh bizden giden ömüre vahh dedim ama gururluyum her zaman..gardaşım diğer partiye çalışan adamı bırak aday yapmayı partiye bile sokmam sonra elinoğlu doğruyu söylerse fitneci olur tabi sizde üste çıkarsınız..asıl fitnecilik ferhatı aday yapıp millette tepki oluşmasına sebep olanlarda.bir tek ülkücüye sorma kendi arkadaşlarınla aday belirle hemde belirlediğin aday diğer partiye çalışmış olsun sonra bizden çalışma iste o zaman derler ; ”bize mi sordular da seni aday yaptılar . Seni kim aday yaptıysa gelsin onlar çalışsın”

  19. gardaşım ben başka partiye çalışmış adamı bırak aday yapmayı partiye bile sokmam bu nasıl ükkücülük asıl fitne ferhatı aday yapanda başka suçlu aramayın

  20. burdaki yorumları ve aday adaylık sürecindeki yorumların hepsini okudum çeşitli fikirler edindim ayrıca arkadaşlarla uzun sohbetler ettik ve en iyimser düşüncelerle fikirlerimi sunmak istiyorum;
    1-ülkücü taban ferhat yılmaz ismine soğuk bakmaktadır ve neden aday gösterildiğini merak etmektedir.
    2-tabanın büyük çoğunluğunun fikirlerini dinlemeyip kendince aday belirleyenler yerköyde mhp ye yazık etmişlerdir.
    3-kimse bu görüşleri savunan kişilere fitneci vb. haddi aşan hiç bir tabiri kullanmasın kabul etmiyorum biz yok zamanımızda mhp ye oy verdiysek çalışmalar yaptıysak zamanı gelip alkışladıysak zamanı geldiğinde de yapılan siyaseti eleştirmesini biliriz bu bizim hakkımız. benim şahsi olarak sitemim benim görüşümü tam olarak benimsemeyen hatta diğer seçimde ihanet ettiği dillendirilen bir kişinin aday yapılmasıdır. bu mudur particilik ülkücülük.buysa biz bu zamana kadar boşa yaşamışız.hesap soracağınız yer varsa gidin siyasette yanlış adımlar atanlara sorun bizim kimseye eyvallahımız yok.

  21. burdaki yorumları ve aday adaylık sürecindeki yorumların hepsini okudum çeşitli fikirler edindim ayrıca arkadaşlarla uzun sohbetler ettik ve en iyimser düşüncelerle fikirlerimi sunmak istiyorum;
    1-ülkücü taban ferhat yılmaz ismine soğuk bakmaktadır ve neden aday gösterildiğini merak etmektedir.
    2-tabanın büyük çoğunluğunun fikirlerini dinlemeyip kendince aday belirleyenler yerköyde mhp ye yazık etmişlerdir.
    3-kimse bu görüşleri savunan kişilere fitneci vb. haddi aşan hiç bir tabiri kullanmasın kabul etmiyorum biz yok zamanımızda mhp ye oy verdiysek çalışmalar yaptıysak zamanı gelip alkışladıysak zamanı geldiğinde de yapılan siyaseti eleştirmesini biliriz bu bizim hakkımız. benim şahsi olarak sitemim benim görüşümü tam olarak benimsemeyen hatta diğer seçimde ihanet ettiği dillendirilen bir kişinin aday yapılmasıdır. bu mudur particilik ülkücülük.buysa biz bu zamana kadar boşa yaşamışız.hesap soracağınız yer varsa gidin siyasette yanlış adımlar atanlara sorun bizim kimseye eyvallahımız yok.

  22. Geçen günlerde mustafa ağabeyimle oturduk bu konular üzerine sohbet ettik. Dediği şuydu ben olsaydım toparlardım eskileri.. küskünler kırgınlar kim varsa gelirdi o durum kötü oldu yoksa inşallah kazanır ferhat kardeşimin de yanındayım kazanan mhp olsun niye akp kazansın dedi. Biz ne zaman yanında olmadıkta bu partinin şimdi olmayacağız , Yalnız dedi üzüldüğüm akp çok güçlü ferhat yılmaz çok para harcar da kazanamazsa o duruma üzülürüm(bunu bütün samimiyetiyle söyledi bu cümleyi kurarkenki yüz şekli halen gözümün önünde) mustafa ağabeyimin bu tavrı beni şaşırtmadı yaklaşık 45-50yıldır mhpnin davanın içinde olan başbuğu gibi birisinin sevgisini kazanan birisi tabiki de kendine, davasına yakışanı yapar.
    Aynı şekilde osman ruşen kardeşimle de görüştüm facebookta da takip ediyorum ferhat yılmazla dostlukları takdire değer. Kalbinin güzelliği her halinden belli olan bu kardeşiminde yolu açık olacak inanıyorum… ocak terbiyesi almış bu iki şahsın yaşları arasında fark olsa da ferhat yılmazın yanında yer almaları dosta düşmana birliği göstermeleri mhp ye hiç bir zaman ihanet etmemeleri beni çok memnun etti aslına bakarsanız buradaki yorumların kimler tarafından yapıldığını göstermek için yazdım bu yorumu da.
    partiyle alakası olmayan fitne sokmak isteyenlere en güzel cevabı diğer aday adayları vermiş oldu.. Bu yorumlarda burda sonlansın allah aşkına çok ayıp ediyorsunuz. Ferhat yılmaza başarılar diliyorum üç hilali yerköyde dalgalandırması dileğimle..

    • Gardaşım mustafa abim yıllarını vermiş o partisini aday olmadı diye bırakırmı bunu düşünenler önce kendi geçmişlerine baksın onu aday yapmayanlar utansın.osman kardeşim genç hedefini belirledi yolu açık olsun. bu kardeşlerim birlik örneği gösterirken aday olan şahıs kendi değilde bir başkası aday olsaydı yine akepeye çalışacakmıydı?kurt iziyle it izinini karıştıranlar bunun hesabını verecektir gardaşım ben yıllardır mhp ye verdim aday adaylığı süresince şahıs önemli diyerek ülkücülerin önünü kapatan sahte ülkücüler , bizi basamak olarak kullanıp bize ihanet eden şahsiyetler duyun ben belediye başkan adaylığında aday önemli diyenler ben bu şahsa oy vermeyeceğim .

  23. Geçen günlerde mustafa ağabeyimle oturduk bu konular üzerine sohbet ettik. Dediği şuydu ben olsaydım toparlardım eskileri.. küskünler kırgınlar kim varsa gelirdi o durum kötü oldu yoksa inşallah kazanır ferhat kardeşimin de yanındayım kazanan mhp olsun niye akp kazansın dedi. Biz ne zaman yanında olmadıkta bu partinin şimdi olmayacağız , Yalnız dedi üzüldüğüm akp çok güçlü ferhat yılmaz çok para harcar da kazanamazsa o duruma üzülürüm(bunu bütün samimiyetiyle söyledi bu cümleyi kurarkenki yüz şekli halen gözümün önünde) mustafa ağabeyimin bu tavrı beni şaşırtmadı yaklaşık 45-50yıldır mhpnin davanın içinde olan başbuğu gibi birisinin sevgisini kazanan birisi tabiki de kendine, davasına yakışanı yapar.
    Aynı şekilde osman ruşen kardeşimle de görüştüm facebookta da takip ediyorum ferhat yılmazla dostlukları takdire değer. Kalbinin güzelliği her halinden belli olan bu kardeşiminde yolu açık olacak inanıyorum… ocak terbiyesi almış bu iki şahsın yaşları arasında fark olsa da ferhat yılmazın yanında yer almaaları dosta düşmana birliği göstermeleri mhp ye hiç bir zaman ihanet etmemeleri beni çok memnun etti aslına bakarsanız buradaki yorumların kimler tarafından yapıldığını göstermek için yazdım bu yorumu da.
    partiyle alakası olmayan fitne sokmak isteyenlere en güzel cevabı diğer aday adayları vermiş oldu.. Bu yorumlarda burda sonlansın allah aşkına çok ayıp ediyorsunuz. Ferhat yılmaza başarılar diliyorum üç hilali yerköyde dalgalandırması dileğimle..

  24. ARKADAŞLAR ÜÇ GÜN ÖNCE BAYRAM İÇİN MEMLEKETİM YERKÖYÜME GELDİM.BEN YERKÖYÜN KÜLLÜĞÜNÜ BİLE ÖZLÜYORUM.İSTANBUL DA BUNALIYOR BURADA KENDİME GELİYORUM..ÇARŞIDA BİRAZ DÜZENE GİRMİŞ….ESNAFI GEZDİM VALLA BİR FERHAT HOCA TUTTURMUŞLAR …KAZANIR EFENDİ ÇOCUK DİYORLAR…ÖBÜR GELDİĞİMDE KİM HAYIRLI HİZMET YAPACAKSA ALLAH ONA NASİP ETSİN..DİYOR TÜM HEMŞEHRİLERİME SAYGILAR SUNUYORUM…..

  25. Yalnız bir hususa dikkat çekmek istiyorum gazeteci arkadaşımızın yazdıklarına katılıyorum ancak gerek bolubey olsun gerek bizler amaç ferhat yılmazın yanında olmak değil partimizin yanında olmak. Ali de olsa veli de olsa biz partinin hep başındayız yanındayız her zaman olduğu gibi. demem o ki bizim şahıslarla işimiz yok üç hilalin boynu bükük kalmasın yeter.

  26. Fitne Sokanların Fitneleri Başlarına Dolansın İt Ürür Kerwan Yürür Ferhat Yılmaz Gercekten Temiz Bir İnsan Sadir Beyde Aynı Şekilde Ama Partiyi Bülmeye Calışan Fitne We Kaypak İnsanlar Allahın Naleti üzerine Olsun

  27. FERHAT HOCAMIN YANINDAYIZ BİZ AKP LİYİZ AMA FERHAT HOCA AKP NİNDE DİGER SİYASİ PARTİLERİNDE ÇOK ÜSTÜNDE BİR KİŞİLİK VE ŞAHSİYET ..OY NAMUSTUR VEBALİ VARDIR OYLARIMIZIDA NAMUSLU VE İMANINDAN KARAKTERİNDEN EMİN OLDUĞUMUZ İNSANA VERİRİZ ..YERKÖY VE YERKÖYLÜ İÇİNDE FERHAT HOCA GİBİ BİR ŞAHSİYET BÜYÜK ŞANS ALLAHINI SEVENLER ALLAH DOSTUNUN YANINDA OLURLAR …SAYGILAR HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİZ …

    • SELAMİN ALEYKÜM CANIM HEMŞERİLERİM BEN RAMAZAN YILMAZ FERHAT HOCANIN ABİSİYİM ..ÖNCELİKLE BAYRAMIMIZ VE YEREL SEÇİMİMİZ HAYIRLI OLSUN ….ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMASIN BOZMAK İSTEYENLERİDE HELAK ETSİN …ŞİMDİİİ GELELİM KONUYA ..BİZ DÜĞÜNDE BERABERİZ CENAZEDE BERABERİZ KARIŞTIRSAK HERKES BİRBİRİNE AKRABA ÇIKAR , CANIZ DOSTUZ …ACIMIZDA SEVİNCİMİZDE BERABER ..BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ SİYASETİNDE SEÇİMLERİNDE ÇOK ÜSTÜNDEDİR ….HİÇ BİR SİYASET HİÇ BİR SEÇİM BİZİM KARDEŞLİĞİMİZİ BOZAMAZ ALLAH IN İZNİYLE …..SAKIN HA NE KÜRDE NE TÜRKE HAKARET ETMEYİN ÇÜNKÜ BEN MELEZİM ..ŞİDİTLERLE ..HAMZALIYI BİR BİRİNDEN AYIRAN ZALİMDİR …İKİSİNEDE HAKARETİ KENDİME SAYRIM BİRİ SAĞ GÖZÜM BİRİ SOL GÖZÜM İSLAMDIR ÖZÜM ….FERHAT 10 YAŞINDAN BUYANA NAMAZINI KILAR AHLAKLI Bİ DELİKANLIDIR EYER GECEN SEÇİMLERDE MHP DEN BAŞKASINA ÇALIŞSAYDI ..BEN YÜZÜNE TÜKÜRÜRDÜM …ASLAN GİBİ ÇİZGİSİNDEN SAPMADI ..NİYETİ MHP KAZANSAYDI BELEDİYE BAŞKANI YARDIMCISI OLMAKTI ..AMA KISMET OLMADI ..İFTİRA VE FİTNE FESATLIK BÜYÜK GÜNAHLARDANDIR ….YAPMAYIN GÜNAHA GİRİYOSUNUZ ..BU SEÇİMLERDE GELİR GEÇER KİM HAYIRLI İSE ALLAH ONA NASİP ETSİN …NE GÜZEL İLK DEFA YERKÖY Bİ VEKİL ÇIKARTMIŞ KİM GİTSE TEKLİFSİZ AĞIRLANIR DİNLENİR GURUR DUYALIM …AKP NİN ADAYIDA CHP NİN ADAYIDA MHP NİN ADAYIDA HEP ABİ KARDEŞLER BU MEMLEKETİN İNSANLARI HEPİSİNDENDE ALLAH RAZI OLSUN ….SAKIN HA KOLTUK SEVDASI HIRSIYLA BİR BİRLERİNİN KALBİNİ KIRMASINLAR ..SİZDE KIRMAYIN ..ÖLÜMLÜ DÜNYA HEP YÜZ YÜZE BAKIYORUZ …ALLH HIM KİM HAYIRLI İSE ONA NASİP ETSİN BU BİR GÖNÜL YARIŞI GÖNÜLEDE PAHA BİÇİLMEZ Kİ …BENİM ADAYLARA ÖNERİM …..İNSANLARIN GÖNLÜNÜ ALABİLİRSİNİZ ..HATTA OYLARINIDA ALIP BAŞKAN OLABİLİRSİNİZ ..ÖNEMLİ OLAN BİR ÖMÜR TEŞEKKÜRLERİNİ VE DUALARINI ALABİLMENİZDİR ..EYER KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLUCAKSANIZ ..FAKİR FUKARANIN YANINDA OLUCAKSANIZ ..HASTALARIN YANINDA OLUCAKSANIZ …PARTİLİ PARTİSİZ HER HEMŞERİNİZE EŞİT MESAFADE OLUCAKSANIZ ..AYRIM YAPMAYACAKSANIZ ..SEVENLERİ KAVUŞTURACAK ..KÜSLERİ BARIŞTIRACAK ..ESNAFA SAYGILI VE YARDIMCI OLUCAKSANIZ …KIŞIN AYAZDAKİ AĞZI DİLİ OLMAYAN HAYVANLARI TÜFEKLE ÖLDÜRMEYİPTE ..SAHİP ÇIKICAKSANIZ ..ÖNCE HAKKIN SONRA HALKIN EMRİNDE OLUCAKSANIZ ..ALLAH NASİP ETSİN ..ALLAHA EMANET OLUN …SAYGILAR ..RAMAZAN YILMAZ.

      • aslan yeğenim kitabın ortasından konuşmuşsun helal olsun..seninle gurur duyuyorum herzamanki gibi sana yakışanı konuşmuşsun ..ALLAH razı olsun ..ferhat hocaya yeğenimede başarılar dilerim..ben köseliden halil zorlu.

  28. SELAMİN ALEYKÜM TÜM HEMŞERİLERİMİZE HAYIRLI BAYRAMLAR DİLERİM BÜYÜKLERİMİN ELLERİNDEN KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPERİM CENABİ ALLAH BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN BOZMAK İSTEYENLERİDE HELAK ETSİN …BEN YERKÖYLÜ BİR KÜRT KARDEŞİNİZ OLARAK …FERHAT HOCAYI YILLARDIR TANIRIM VE ÇOK BÜYÜK SAYGI DUYARIM SADİR BEYİN ADAYLIĞINDA SEÇİM KARARGAHINDA ONURLUCA DURDU HANIMINIDA YAKINLARINIDA KAPI KAPI DOLAŞTIRARAK KENDİSİDE KAPI KAPI GEZEREK SADİR BEYE MHP YE OY TOPLAMAK İÇİN ÇIRPINDI ALLAH ŞAHİDİMDİR ..AMA BİŞEY DİKKATİMİ ÇEKTİ MEHMET AĞA OĞLU YANİ AKP MİTİNG YAPICAK 200 KİŞİYİ BİLE TOPLAYAMAZKEN MHP ADAYI SADİR BEY YAKLAŞIK 10 BİN KİŞİYLE MİTİNG YAPTI VE ÇOK ONURLU BİR SLOGAN ATTIRDI BU KALABALIĞIN YARISI KÜRT YARISI TÜRK KARDEŞLERDİ ..SLOGAN HEP BİR AĞIZDAN VE YÜREKTEN TAMDA ŞÖYLEYDİ ..KÜRT ,TÜRK KARDEŞ .PKK KALLEŞ SLOGANIYLA KARDEŞLİĞİMİZE BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE EN BÜYÜK PERÇİNİ VURDURMUŞ VE AYRIMCI KALBİ BOZUK ŞEYTANİ İNSANLARA EN BÜYÜK DERSİ VERDİRMİŞTİR ..ALLAH RAZI OLSUN ….FERHAT HOCAYA GELİNCE ÇOOK İNCE ELEYİP SIK DÜŞÜNÜN ALLAH RIZASI İÇİN EN UFAK Bİ LEKESİNİ BULAN DESİN TAM BİR DELİKANLI TAM BİR MÜSLÜMAN KÜLTÜRLÜ VEFALI İMANLİ AHLAKLI ÇALIŞKAN Bİ İNSAN HERKESİN DÜĞÜNÜNDE CENAZESİNDE BUNUDA SİYASET İÇİN DEYİL ALLAH RIZASI İÇİN YAPTI DAHA SİYASETE GECELİ EN FAZLA Bİ KAÇ YIL OLDU OYSA ÖMRÜNCE FERHAT HOCA VEFALI ÖRNEK Bİ İNSAN OLARAK YAŞAYARAKYAŞADI VE HALADA YAŞIYOR … İ,ŞTE BUNUN İÇİN CHP LİSİDE MHP LİSİDE AKP LİSİDE KÜRDÜDE TÜRKÜDE HERKES FERHAT HOCAYI ÇOK SEVİYOR VE YANINDA OLUYOR ….ADAY ADAYI ARKADAŞLARI BİLE FERHAT HOCANIN ADAYLIĞI AÇIKLANDIKTAN SONRADA FERHAT HOCAYA YÜREKTEN SARILDI TEBRİK ETTİ NE KADAR ASİL Bİ İNSAN OLDUKLARINI GÖSTERDİLER BUNU GÖREN FİTNE FESATLARINDA ŞAŞKINLIĞI MEYDANDA ..ALLAH İSLAH ETSİN …..FERHAT HOCA ALLAHIN İZNİYLE HALKINDA YARDIMIYLA SANIRIM ÇOK BÜYÜK BİR FARKLA KAZANACAĞI AÇIKCA MEYDANDA …ALLAH DOĞRUNUN YARDIMCISI OLSUN ….

  29. SİZİN TOMİ DEDİĞİNİZ ADAM SANIRIM FERHAT HOCANIN ABİSİ …TC RAMAZAN YILMAZ …BEN İSMİNİ DUYARDIM TANIMAZDIM KABADAYI OLARAK DUYARDIM ….KIŞIN BİR GÜN ..BABAMLA TİTREYEREK AYAZDA ANAMI HASTANEDEN GETİRİYODUK YANIMIZA Bİ CİP DURDU RAHMETLİ BABAMA DAYI SELAMİN ALEYKÜM HAYIRDIR BU SOĞUKTA BİNİN LÜTFEN DEDİ BABAMIN ELİNİ ÖPTÜ ANAMLA CİPE BİNDİK SON DERECE CANA YAKIN SAYGILI Bİ ADAMDI BİZİ KALE MAHALLESİNDEKİ EVİMİZE KADAR BIRAKTI BABAMIN CEBİNDE REÇETE VARDI AMA İLACI ALICAK PARA YOKTU BİZİ EVE BIRAKTIKTAN SONRA BABAMA DAYI BEŞ DAKKA Bİ GÖRÜŞELİM Bİ DOLAŞALIM DEDİ BABAMDA BİNDİ VE Bİ SAAT SONRA BABAM GELMİŞTİ O ÇARESİZ RAHMETLİ CANIM BABAMIN YÜZÜ GÜLÜYORDU …O TOMİ DEDİĞİNİZ ADAM BABAMA 500 DOLAR VERMİŞ İLAÇLARIDA ALMIŞ BİTANEDE YAZI İMZALAYIP VERMİŞ YERKÖYDEKİ GAMGAMLARDAN İKİ TON KÖMÜR Bİ TONDA ODUN DİYE YAZMIŞ ….SABAH GİTTİK ODUNLA KÖMÜRÜ ALDIK ALLAH RIZASI İÇİN BUNU GAM GAMLARA SORUN MEYER SADECE BİZE DEYİL ONLARCA FAKİR FUKARAYA BUNU YAPMIŞ GAMGAMLAR BUNU DEDİ ..ALLAH RAZI OLSUN VE ALLAHIM BANA MEMLEKETİMİZDEN ÇIKMIŞ BÖYLE BİR ASLANI TANIMA FIRSATI VERDİ ..NERDE Bİ GARİP VAR ONUN YANINDA OLDU ..HANGİ GARİBİ ÜZDÜYSE GELİP YÜZÜME DESİNLER Bİ YAŞ BÜYÜĞÜNÜN ELİNİ ÖPER KÜÇÜĞÜNE HAYIR ÖĞÜT VERİR GÖZLERİNDEN ÖPER BAZI TEFECİLERİN IRZ DÜŞMANLARININ DA KAFASINI KIRMIŞTIR ..HELAL OLSUN ORHAN GENCEBAY GİBİ ADAM İNANINKİ RAMAZAN YILMAZ YANİ TOMİ HANGİ PARTİNİN KARAGAHINDA OTURSA EN AZ 3 BİN OY GETİRİR FAKİR FUKARA GENÇLER NAMUSLU İNSANLAR ESNAFLAR O TOMİ DEDİĞİNİZ ADAMI ÇOK SEVERLER ..ÇÜNKÜ TOMİ SİYASİLER ÜSTÜ YERKÖYÜN ŞERFLİ AHLAKLI Bİ DELİKANLISI …SON DERECEDE DUYGUSAL VE KÜLTÜRLÜDÜR ..İNŞALLAH DÜĞÜNÜME GELİCEK VE ŞRKIDA SÖYLEYECEK BİLEĞİDE YÜREĞİDE MERHAMETİDE YAKIŞIKLILIĞIDA SESİDE ALLAH VERGİSİDİR BENCE YAKINDAN TANIYIN …

  30. ya şu İnternet gazetesi icat oldu mertlik bozuldu yaz yorum kısmına ülkücüyüm diye ondan sonra ek fitne tohumlarını yorumlara bakıyorum da kendini ülkücü diye adlandıranların ülkücülükle alakası yok seçim döneminde akp nin karargahından çıkmayanlar kafaları bulandırmak için ülkücüymüş gibi yorum yazıyor azıcık ülkücülükle alakaları olsa bir önceki belediye seçimlerinde ev toplantılarında karargahta ve ziyaretlerde sadir beyle kimin birlikte çalıştığını çok iyi anlardı . ha biliyorlar da ama işte maksat onursuzca iftira atmak bu iftiraları atanlarda şunu unutmasın iftira döner dolaşır atanın sırtına yapışır

  31. arkadaşlar dedikodu düşman sevindirme zamanı degil birleşme zamnı şeytanın oyunlarına gelmeyin hocamın kişiligine karteride düzgün ya ne tartışıyonuz bizi bilen gelsin hocamı yıpratmaya kalmayın arkadaşlar burada yorum yapanların arasındada provakötörlerle muhatap olmayın hocam ALLAH yolunu açık edsin .hocam allah şeytanın şerinden şeytanlaşmış insanların şerinden seni ve cümle müslümanlan kardeşlerimizi korusun.sendik dur ALLAHA EMANET OL .

  32. ALLAH aşkına oyunda vebali var FERHAT HOCA gibi imanlı saygılı vefalı dürüst kültürlü .eğitimli çalışkan .genç yakışıklı nurlu ..mert .bi kardeşimiz ..ayrıca yetiştirdiği öğrencilerin hepside ahlaklı imanlı ülke genelinde başarılı ..eşi derseniz KURAN ın emrettiği gibi yaşayan ve binlerce hanıma karşılıksız yıllarca kuran öğretmiş vede hala öğreten bi bacımız ..ferhatın babası derseniz alın teriyle çalışmış yıllarca garibanlara parasız yemek vermiş şerefli bi adam ..tomiyi derseniz oda kabadayılık yapmış onun tüm kabadayılığıda pezevenklere uyşturucu tüccarlarına ırzcılara tefecilere hainlere dayak atmış yürekli bi delikanlı beş kuruşunu 5 gariple paylaşır büyüğünün elini öper küçüğünün gözünü memleketimizde herkese saygılı mütavazi delibaş bi yiğt ..yerköyde herkeste çok sever ..FERHAT HOCA hangi partiden aday olursa olsun isterse bağımsız olsun yerköylü ferhatı belediye başkanı yapar kürdü türkü alevisi sünnisi sarhoşu imamı hepsi sağcısı solcusu ferhatı seviyolar inanıyorlar kardeşim ..yeköyede böyle bir başkan lazımdı hep agalar paşalar beyler olucak deyilya bu seferde garibanın çocuğu olsun yakışmazmı ? ALLAH rızası vede beledeyeyi yerköyü emin ellere emanet etmek için ben mhp li olmamama hatta tam zıt olmama rağmen oyumu ferhat hocaya vericem ..yani elim titreye titreye ilk kez mhp ye oy vericem ferhat hoca için hemde vebalden kurtulurum .

  33. Tamam gardaşım bağımsız olaymış biz de onu diyoz ya. Sen bolubey için bul afı diyemezsin mesela. Bağımsz olsa da alırdı oy diye çünkü biz bolubeyi partimizden ayrı düşünemeyiz. Bi ruşen kardeşim için de düşünemeyiz sabri şahinler ,oğuzlar ve benzeri bi çok ülkücüyü düşünemediğimiz gibi.Bizim derdimiz ne ferhat ne şu ne bu. Ama rabbim büyük. Ne diyelim yine ülkücü hareketin yetiştrdiği onurlu şerefli adamlarmış ki bu adamlar seçim zamanı birlik beraberlik olundu her zamanki gbi. Küsmeyi neyi bilmeyiz biz bilmem anlatabildik mi. Seçim zamanı parti için çalışır seçim bittiktn sonra herkesten hesap sorulur. Ama bu vakit birlik beraberlik zamanı. Bayrak dalGalansın inşallah yerköyde.

  34. her selam yorum yazanlara hemen hepsini vaktimi ayırarak okudum çünkü söz konusu yerköy bizlerin ve çoçuklarımzın geleceği için evet yıllardır bu yerköy de neden tutturulmuş mhp mhp ne oldu ne geçti elimize sorarım sizlere b** zo**lu 2 döneme yakın yaptı ne oldu yerköy de hiç a** as** yaptı ne olduu hiç yıllar önecesinde yerköy neydi yozgat ın en gözde ilçesiydi ne en geriye giden ilçe oldu neden dedikya biz memleketimzi seviyoruz belli ne hale getirdiniz güzelim yerköyü az bu memleketi düşünseydiniz zamanında sorgunda olan şeker çeliklere kalan yerde başka başka fabrikalar olurdu. Artık kumdan kafayı çıkardık ya allah aşkına bakın bu adam ne yaptı 22 trilyon parayı yatırım yaptı ve yaparken de hiç bir belediye çalışanını madur etmiyor herkes ayın 15 maaşlarını alıyor eskiden belediyede çalışanlar sefalet içindey di şimdi ise adamlar diyor ki ben şu 5 senedir devlet memuru oldugumu anladım diyor he bu başkan sert evet olması gereken de o bir yönetivi verdiği kararın arkasında olacak tek sorunumuzda yıllarıdır alışmasız sırtımzın sıvazlanmasına yüzümüze gülüsünler de geri önemli değil demi bu memleket yanmış yenmiş kimin umrunda tek ki işimiz yürüsün bakın gidin belediye su yatırma emlak vergisi de para yatıranlarda kuyruk oluyor eskiden ise sinek avlıyordu belediye ve en acısı ben belediye de bu kadar zabıta görmemiştim neden eskiden her biri bi tekel bayisin de yada canın istediği yerdey di lütfen elinizi vicdanıza koyun ondan sonra karar verin gecenler de sanayinin alt yapısı yapıldı hangi yönetim zamanın daysa sadece göstermelik su ızgarakarı konmuş altıda sadece kuyu var bu nedir söylermisiniz eski bir akp li yorum yapmış yakışır hocam ne oldu dirsek yiyince dön mhp ye dirsek yiyince dön akp ye yok arkadaş orası d** süzlük yeri değil memketin kader yeri ve gecenlerde tanın mış m**pli bir abi diyor ki yok arkadaş eğer hoca gelirse onun yandaşları ona iş yaptırmaz dedi öyle olursa çok yazık olur çok kim hayırlıysa bu yerköy e allah ona nasip etsin

  35. HAYIRLI CUMALAR ..ADAMDAN ADAMA FARK VAR ..GEÇMİŞTEKİ HATALARI FERHAT HOCAYA YÜKLEMEK HAKSIZLIK FERHAT HOCANIN İMANINA DÜRÜSTLÜĞÜNE ÇALIŞKANLIĞINA ..SÖZ SÖYLEMEK VİCDANSIZLIK OLUR ..HANİ BİR LAF VARYA VERİRKEN TİTREYEN ELDEN İDTEMEM ..YANSAMDA NAMERTİN SUYUNDAN İÇMEM DİYE ..İNSAN ONURUYLA YAŞAR ..SEN KOSKOCA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ..HALDEKİ EKMEĞİ İLE UĞRAŞAN ESNAFA POSTA KOYARSAN .. MAKAMINA GELEN VATANDAŞI AZARLARSAN ..ZAVALLI SOKAK KÖPEKLERİNİ TÜFEKLE VURDURURSAN ..CAMİN KAPISINA RESULULLAH EFENDİMİZ BİLE ASMAMIŞ RESMİNİ .. SEN TUTUPTA BEKİR BOZDAĞIN RESMİNİ ASARSAN ..ORDAKİ BİR GARİBEDE ORUÇ AYINDA TEKME VURURSAN ..BİR YOLU 3 SEFER EŞTİRİP KAPATTIRIRSAN ..ÇALIŞMAYAN KUM OCAĞINDANDA 20 GÜNDE YAKLAŞIK 800 MİLYARLIK KUM ÇEKMİŞ GİBİ GÖSTERİRSEN ..BELEDİYENİN ÇEKİNİ VERİRSEN SONRADA ÖDEMEZSEN ..KUM OCAĞIDA İÇRAYA KOYDUĞUNDA 7 GÜN İÇİNDEDE İTİRAZ ETMEZSEN BU PARADA YAKLAŞIK BİR TİRİLYON OLURSA …GARİBAN Bİ VATANDAŞIN ÜSTÜNE ŞİRKET KURUP ONUN GİZLİ ORTAĞI OLUP BELEDİYENİN İŞLERİNİ O ŞİRKET ÜSTÜNDEN YAPARSAN ..O GARİBANIN DAHA DÜN ÇEKETİ YOKTU O HARAM PARADANDA O GARİBANI ÜSTÜNE KURDUĞUN ŞİRKETİN KARŞILIĞI ..PARA VERİRSEN ….BUNUDA SAVCILIK TESBİT EDERSE HAKKINDA 5 TANE YOLSUZLUK MAHKEMESİ AÇILIRSA ,,YAPTIĞIN İŞ SADECE YOL BUNUNDA FİYATI EN FAZLA 15 TİRİLYON TUTARKEN SEN BELEDİYEYİ ŞİMDİDEN 45 TİRİLYON BORCA SOKARSAN ..1500 TANE FAKİR GENÇTEN KİMLİK TOPLAYIPTA ..SİZE İŞ VERİCEM İŞE SOKUCAM HIZLI TİRENE DİYE UMUTLARIYLA OYNARSAN ..OY ALMAK İÇİN SONRADA SIRTINI DÖNERSEN … ..KÜRT VE TÜRK AYRIMI YAPMAYA KALKARSAN KÜRT VE TÜRK YERKÖYDE HEP AYNI KAN .KARDEŞ AKRABA BUNU ANLAMAZSAN ..AKP BENİ ADAY YAPMAZSA ..BAĞIMSIZ OLURUM KÜRTLER OY VERSE YİNE YETER BANA DERSEN …KÜRT VE TÜRK KARDEŞLERDE BİR OLUR ..SANA AL ÇANTANI ..GİT KARDEŞİM MAHKEMEDE HESAP VERİCEKSİN DER ….HEP BİRLİKTE EMİN OLDUKLARI VE İNANDIKLARI ..KARDEŞİ EVLADI BİLDİKLERİ ..FERHAT HOCAYIDA BAŞKAN YAPARLAR …UNUTMA FERHAT HOCADA MELEZ AMA KÜRT TÜRK AYRIMI YAPMAYAN ..TÜM MÜSLÜMANLAR KARDEŞTİR DİYEN BİR İNSAN ..FERHAT HOCA …YANDAŞ MANDAŞTA DİNLEMEZ ALLAH IN ADALETİNDEN ŞAŞMAZ .

  36. mhp gönlümüzün partisi yüreğimizi koyduk partimiz için dün ne isek bugünde aynıyız çok kişiler geldi geçti bu partiden ismi bile anılmıyor çok kişide vardır bu davayla özdeşleşen saygımız sevgimiz her zaman yükselerek çoğalır.bağımsız olsada kazanır diye bir aday bu kadar abartılıp mhp bu kadar küçük düşürülür mü bu bir şahsın fikri olabilir ama adaylık sürecinde yapılan siyasette bunun üzerineydi ferhat yılmaz ve yandaşları hep bu siyaset üzerinden pirim yapmaya çalıştılar.kendi çıkarınız için partiye zarar verdiniz madem şahsınız olarak mhp den üstünsünüz ferhat bey benden sana oy yok .

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji