YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
OGS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

OGS Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye genelinde yapılacak olan Ortaöğretime Geçiş Sınavı (OGS) ile ilgili ortaokul Müdürlerine bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
26112013ogsKaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Yerköy’de sınavlarda görev alacak yöneticilere yeni sınav sistemi ve sınavın uygulama esasları hakkında bilgi verdi.
Bu sene ilk defa uygulanacak olan yeni sistem hakkında detaylı bilgi veren Yavuz, ilerleyen yıllarda soru şekillerinin daha zengin olacağını, açık uçlu soruların çoğalacağını, sınavların yeni programı ile daha uyumlu hala getirileceğini belirtti.
Yavuz, derse devamın hem öğretmen hem öğrenci açısından öneminin arttığını söyleyerek şu şekilde konuştu;
“İlçemizde 701 8. sınıf öğrencimiz Ortaöğretime Geçiş Sınavına girecektir. Sınav öncesi, öğrencilerimizin mağduriyet yaşamaması için gerekli bütün çalışmaların yapılıp bitirilmesi için bir ara gelmiş bulunmaktayız.”
Okul müdürlerine, sınavın uygulanma şekliyle ilgili detaylı bilgi verdiklerini söyleyen Yavuz, sınav öncesinde ve sınav esnasında karşılaşılabilecek sorunlar ve çözümleri hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji