YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
Okullarının Bakım, Onarım ve Tadilat İhtiyacı Karşılandı

Okullarının Bakım, Onarım ve Tadilat İhtiyacı Karşılandı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gönderilen bakım, onarım ve tadilat malzemeleri okullara telsim edildi.
01062013okulYozgat İl Milli Eğitimi Müdürlüğü tarafından, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen bakım, onarım ve tadilat malzemeleri okul müdürlerine teslim edildi.
Okulların ihtiyaçları doğrultusunda, Atatürk İlköğretim okulu bahçesinde gerçekleşen malzemelerinin dağıtıldığını ifade eden Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, “Okullarımızın ihtiyaçları doğrultusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne talep edilen malzemeler gönderildi.”dedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, okulların malzemeleri taleplerinin bildirdiklerini belirten Yavuz, “İlgili malzemeler okullara teslim etmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından erken gönderilmiştir. Erken gönderilen malzemeler okullarımızın müdürlerine teslim edilmiştir. 2012–2013 Eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte okullarımızda bakım ve onarım işleri başlayacaktır.
Eylül ayında yani 2013-2014 eğitim öğretim yılı başladığında. Okullarımız tertemiz bir şekilde hizmet verecektir. Bu sebeple İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Bir Eden Telsim

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji