YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Prof. Dr. Ali Rafet ‘STK’lar hak köprüsü’

Prof. Dr. Ali Rafet ‘STK’lar hak köprüsü’

Bozok Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Eğitim Bir-Sen ve Sağlık-Sen Yozgat Şubeleri’ni ziyaret etti. Özkan, her iki ziyaretinde de işçi haklarının korunması konusunda sendikaların önemine işaret etti.
stklar_hak_koprusu_h32422Bozok Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan’ın ziyaret programı STK’larla devam etti. Özkan ilk olarak Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Şerefli’yi makamında ziyaret etti.
Şerefli ile Yozgat’taki sendikacılık ve Eğitim Bir-Sen’in faaliyetleri hakkında konuşan Özkan, sendikal faaliyetlerin işçi ve işveren arasında hakkaniyet köprüsü kurduğunu kaydetti.
Liyakati esas alan, adil, şeffaf ve ortak akla önem veren geniş ufuklu üniversite yönetimi oluşturma hedefi ile yola çıktığı Bozok Üniversitesi Rektörlük adaylığı sürecinde özellikle STK’larla ortak projeler yürüteceğini kaydeden Özkan, iyi bir yönetimin her şeyden önce mevki ve makamı ne olursa olsun çalışana hakkını teslim etmekten geçtiğini ifade etti.
Türkiye’de sendikacılığın son yıllarda ciddi anlamda geliştiğine dikkat çeken Özkan, Yozgat’ta da bu anlamda yürütülen çalışmaları yakinen takip ettiğini ve başarılı bulduğunu belirtti.
Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Kenan Şerefli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman üniversite ile iş birliği halinde bulunmaktan son derece memnuniyet duyacaklarını söyledi.
Bozok Üniversitesi Rektör adayı Prof. Dr. Ali Rafet Özkan, daha sonra Sağlık-Sen Şube Başkanı Faik Eroğlu’nu ziyaret etti.
Özkan, sağlık sektörünün fedakar ve cefakar çalışanlarının haklarının korunması, sektörde kamusal düzenin devlet ve çalışan açısından dengelenmesi adına sendikal faaliyetlerin önemine işaret etti.
Bozok Üniversitesi’nin Yozgat’ta sağlık sektörünün önemli temsilcilerinden biri haline gelmesi adına ciddi projelerinin bulunduğunu kaydeden Özkan, bu anlamda sendikalarla her zaman istişare halinde olacaklarının altını çizdi.
Ziyaretler, karşılıklı sohbet şeklinde devam etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji