YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Rektör Uçar, Öğrencilerle bir araya geldi

Rektör Uçar, Öğrencilerle bir araya geldi

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Yerköy Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Öğrencileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi
05102012yuksekBozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorularını cevapladı.
Rektörü Uçar, ve beraberin deki heyet ile birlikte Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir araya gelerek öğrencilerin dertlerini dinledi.
Yerköy Adalet MYO konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tamer Uçar, Rektör Yardımcıları Hasan Yumak, Feyzullah Temurtaş, Bozok Üniversitesi Genel Sekreteri Levent Şimşek, Yerköy Adalet MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Koçsoy, Genel Sekreter Oğuz Duygu, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenciler katıldı.
Rektörle öğrencilerin buluşmasında, öğrencilerle bir araya gelen Prof. Dr. Uçar, öğrencilerin eğitim, barınma ve sosyal konularında ele alınıldığı toplantıda. Öğrencilerle söyleşiye dönüşen konuşmasında hayat tecrübelerini paylaşarak onlara geleceklerine yönelik önemli tavsiyelerde bulundu.
Gerçekleşen toplantı sonrası katılımcı öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji