YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %2,05
Şehit Aileleri Derneğinden, Vali Polat’a ziyaret

Şehit Aileleri Derneğinden, Vali Polat’a ziyaret

Yerköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, Yozgat Valiliğine yeni atanan Vali Ziya Polat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundukların söyledi.
Dernek Başkanı Kepir, Şehit anne ve babalarımızla makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediklerini belirtti.
Kepir, gazetemize şu açıklamalarda bulundu:
“Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayan şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri bizlere onların emanetidir. Bizlerde bu emanete her zaman sahip çıkacağız. Yerköy Şehit Aileleri derneği olarak şehit ailelerimizle birlikte Yozgat Valiliği görevine ataması gerçekleşen Vali Ziya Polat’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik” dedi.
Vali Polat ise şehitlerimizin emaneti ailelerimize ve gazilerimize her zaman kapımızın ve gönlümüzün açık olduğunu ifade ederek nazik ziyaretlerinden dolayı Derneklerimizin Yönetimine teşekkür etti.
Polat “Devlet olarak her zaman şehit yakınları ve kahraman gazilerimizin yanındayız. Bizler sizin bütün dertlerinize, sıkıntılarınıza ortağız ve her zaman yanınızda olacağız. Sizler şehitlerimizin bizlere kutsal birer emanetisiniz. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, sizlere de sabırlar diliyor, yaptığınız bu anlamlı ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji