YouTube

  • DOLAR
    %0,26
  • EURO
    %-0,06
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Stajyer Öğretmenlerimize Yönelik Temel Eğitim Kursu Başladı

Stajyer Öğretmenlerimize Yönelik Temel Eğitim Kursu Başladı

Çiçekdağı’nda stajyer öğretmenlere Temel Eğitim Kursu verilmeye başlandı
31102012projeÇiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçe ve köylerde göreve yeni başlayan branş ve sınıf öğretmenleri Çiçekdağı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda eğitime alındılar.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan “İlçemize yeni atanan ve ilk defa öğretmenliğe başlayan öğretmenlere yönelik olarak Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kurs düzenlendi. Kursta Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinden, teftiş kurulundan ve okulumuz idarecileri tarafından kurs verilmektedir.
Kurs süresi boyunca 657 devlet memurları kanunları ve diğer kanunlarla ilgili konular, anayasa konuları, resmi yazışmalar, mesleki etik kuralları, Türk dili kuralları, eğitim mevzuatları ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan diğer ilgili mevzuatlar konusunda bilgilendirmeler yapılacaktır” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan, Stajyer Öğretmenlerimize Yönelik Temel Eğitim Kursların,  Şube Müdürleri Yaşar Erkal ve Ahmet Hamdi Ünal´ında görev aldıkları seminerlerin hafta sonları devam ettiğini belirti.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji