YouTube

  • DOLAR
    %0,17
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %0,18
  • BIST
    %-1,25
TRT Muhabirine, Yozgat Emniyet Müdüründen ziyaret

TRT Muhabirine, Yozgat Emniyet Müdüründen ziyaret

Yozgat İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, TRT Yozgat Temsilcisi Abdurrahman Doğanı ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
17032011trtZiyaret’te Yozgat’ın huzurlu ve güvenli bir il olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Bekir Akarsu, Yozgat’ta sağlanan huzur ve güven ortamında vatandaşlarımızın kanunlara karşı sağduyulu olmasının yanı sıra Yozgat’ın yerel gazete ve ulusal ajans temsilcilerinin de önemli katkıları olmaktadır dedi.
Emniyet görevlilerinin il ve ilçelerde halkın huzurunu sağlamak için 24 saat görev başında olduğunu ifade eden Akarsu, “İlimizin daha huzurlu olması için halkımızın desteğine büyük ihtiyaç vardır.
Vatandaşımız yaşadığı mahalle ve sokakta şüpheli bir durum görürse 155 Polis imdat telefonuna bildirmesini istiyoruz.
155 Polis imdat telefonuna gelen tüm ihbarlar değerlendirilmektedir. Vatandaşımızın yardımıyla belki bir suç işlenmeden önlenecektir. Bu nedenle vatandaşlarımızın da duyarlı olmasını istiyoruz” dedi. Akarsu, TRT gibi köklü bir kuruluşta gerek emniyet camiasının gerekse Yozgat’a ilişkin diğer kurumların haberlerinin sık sık yer aldığını belirterek, faaliyetlerimizin yayına hazırlanmasında ve kamuoyu ile paylaşılmasında önemli rol oynayan TRT temsilcimiz Abdurrahman Doğana teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılarının devamını diliyorum şeklinde konuştu.
TRT Yozgat Temsilcisi Abdurrahman Doğanda ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek TRT olarak ilkeli objektif ve tarafsız yayın anlayışı ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Yozgat’ta yaşanan olayları düzenlenen faaliyetleri basın ilke ve ahlakına uygun olarak en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyoruz dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji