YouTube

  • DOLAR
    %0,14
  • EURO
    %-0,24
  • ALTIN
    %0,13
  • BIST
    %-0,05
Vali Kadir Çakır, Yerköy’de Şehit Aileleri İle İftar Yaptı

Vali Kadir Çakır, Yerköy’de Şehit Aileleri İle İftar Yaptı

Yerköy şehit ve gazi aileleri ile gaziler, Yerköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Yerköy Öğretmen Evinde düzenlenen yemeğe katılan Vali Kadir Çakır, herkesin Ramazan Ayını tebrik ederek, “Şehit ve gazi ailelerimizin her zaman yanındayız ve emrindeyiz. Kapımız her zaman sizlere açık. Şehitlerimizin anneleri annemiz, babaları babamız, evlatları evladımızdır. Sizler bize aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Bizlerde bu emanete her zaman sahip çıkıp sizlerin yanında olacağız” dedi.
Yerköy Kaymakamı Ali Ada ise, her yıl düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile birlikte olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirterek, her zaman şehit ve gazi aileleri ile gazilerin yanında olacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Vali Çakır ve Kaymakam Ada, masaları tek tek gezerek şehit ve gazi aileleri ile sohbet edip sorunlarını dinledi.
Yerköy Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğine Vali Kadir Çakır, Kaymakam Ali Ada, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Yerköy Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir,İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Erdoğan, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji