YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,39
  • BIST
    %-0,05
Yerköy’de “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum ” kampanyası başlatıldı

Yerköy’de “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum ” kampanyası başlatıldı

Yerköy ilçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu öğrencilerine yönelik “Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum” kampanyası başlatıldı.
24022015okulÖğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen kampanya da öğrenciler okuduğu her 100 sayfa için 1 TL hediye çeki kazanacaklar.
Kampanya hakkında bilgi veren Nurdoğdu Ortaokulu Müdürü Halit Arapoğlu “Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığı kazanması ve okulumuzda bir okuma kültürü oluşması için bu kampanyayı düzenledik. İkinci dönem okulların açılmasıyla birlikte başlayan kampanyada 100 sayfa kitap okuyan her öğrencimize okul kantinimizde harcayabilecekleri 1 TL lik bir hediye çeki veriyoruz. Öğrencilerimiz ne kadar fazla okurlarsa o kadar fazla hediye çeki kazanma imkânına sahip oluyorlar.” dedi.
Askıda Kitap Projesi kapsamında öğrencilere dağıtılan kitapların okunmasıyla kampanyanın başladığını belirten Arapoğlu “ Öğrencilerimizin kitap okuma oranında Kitap Okuyorum Harçlığımı Çıkarıyorum kampanyasının başlamasıyla birlikte müthiş bir artış oldu. Umarım bu artış öğrencilerimiz için verimli ve hedeflerimiz doğrultusunda beklendik sonuçlar doğurur. Türkçe öğretmenlerimiz tarafından düzenli olarak takip edilen kitap okuma oranlarının yılsonunda istatistiğini çıkararak kampanyanın ne kadar başarıya ulaştığını hep beraber göreceğiz.” şeklinde konuştu.
1 TL lik hediye çeki bedelinin sponsorlar tarafından karşılandığı kitap okuma kampanyası 12 Haziran 2015 tarihinde sona erecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji