YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %2,05
Yerköy'de “Vergi Haftası” kutlandı

Yerköy'de “Vergi Haftası” kutlandı

Yerköy İlçemizde 23.Vergi Haftası kutlamaları başladı.
28022012vergi7 Şubat ve 4 Mart 2012 tarihleri arasında her yıl kutlanan Vergi Haftası kapsamında Yerköy Vergi Dairesi Müdürü Halis Ünlü, gazetemize vergi haftası münasebeti ile çeşitli açıklamalarda bulundu.
Devletlerin kurumsal harcamalarının esas kaynağını vergilerin oluşturduğunu ifade eden Vergi Dairesi Müdürü Ünlü, 23. Vergi Haftası kutlamalarının 7 Şubat ve 4 Mart 2012 tarihleri arasında süreceğini ifade etti.
Ünlü, Yerköy İlçemizde sıralamaya giren vergi rekortmenlerini ziyaret ederek çeşitli ödüller vereceklerini ifade etti.
Ünlü, “Kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 1990 yılından bu yana kutlanılmakta olan Geleneksel 23’üncü Dönem Vergi Haftası kutlama programı, bu yıl 27 Şubat ve 04 Mart 2012 tarihleri arasında kutlanılmaya başlanılmıştır.
Kamuoyunda sağlıklı vergi verme bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının artırılması ve vergi verme bilincini topluma benimsetmek amacıyla belirli hafta ve günlerde düzenlenen etkinliklerin büyük fayda sağlamaktadır.”dedi.
Ünlü, Devletimizden vatandaş olarak dört dörtlük hizmet bekliyorsak, vatandaş olarak vergimizi eksiksiz ve zamanında ödenmesi gerektiğini vurguladı.
Toplumun her kesimine vergi bilincinin benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının kamuoyuna kazandırılması için çalışmalarını sürdürdüklerini açıklayan Vergi Dairesi Müdürü Ünlü, “Kayıt dışı ekonomiye destek vermeyen ve sorumluluk bilinci içerisinde bulunan Yerköy İlçe halkına teşekkür ediyorum” dedi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Eden Halis Vergi Dairesi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji