YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
Yerköy'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yerköy'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Yerköy ilçemizde 2012 yılında, Kurumlar ve Gelir vergisinde sıralamaya girenler düzenlenen akşam yemeği ile ödülleri takdim edildi
01032013vergiYerköy’de 2012 yılı tahakkuk döneminde Kurumlar ve Gelir Vergisi’nde ilk 13’üncü sıraya giren firma ve kişiler, Yerköy Turizm Otelcilikte düzenlenen törenle ödüllendirildi.
Yerköy Turizm Otelcilikte düzenlenen akşam yemeği ve ödül törenine, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Yozgat Defterdarı Mustafa Işık, İlçe Vergi Dairesi Müdürleri, Yerköy İlçe Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, Kaleseramik Yerköy Bölge Müdürü Ekrem Demirarslan, Erensan Isı Tekniği Sanayi Firma Yetkilisi Özdinç Coşkun, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Tayfun Demirel, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Kepir, sivil toplum kuruluşları ve daire amirleri katıldı.
Tören öncesi konuşan Yerköy Vergi Dairesi Müdür Vekili Mustafa Bulut, tüm vergi rekortmenlerini kutlayarak, emeği geçen gerçek aktörlere, iş, aş üretenlere aynı zamanda çalışanlara canı gönülden teşekkür ettiğini ifade etti.
Yozgat Defterdarı Mustafa Işık ise Kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkânları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna işaret ederek, verginin en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini belirtti.
Verginin, kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkânları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna değinerek, bunun en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini belirten Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale ise, Vergi Haftası nedeniyle, onur belgesi verilen vergi mükelleflerini tebrik ederek, bundan sonrada örnek esnaf olarak işlerine devam etmelerini, vergilerini tam ve zamanında yatırmalarını, Ülkenin gelişmesi, büyümesi ve idamesinin devam ettirmesi için vergi konusunun çok önemli olduğunu, Kamuoyunda sağlıklı vergi bilincinin oluşturulması ve toplumda vergi bilincinin yerleşmesi amacıyla Kaymakamlık olarak da her türlü desteği vereceklerini söyledi.
Gelir Vergisi’nde ilk 13’e giren isimler ise şu şekilde oldu.”Erensan A.Ş., Çanakkale Seramik, Tamer Madencilik, KST İnşaat, İsmail Tekin, M. Davut Bağdatoğlu, E. Burhan Yılmaz, E. Erkan Tunusluoğlu, Yılmaz Aydoğan, Hasan Hakanoğlu, Fatih Uzun, Eşref Cibillioğlu, İbrahim Çınar” olarak açıklandı. Dereceye giren vergi mükellefleri protokol tarafından plaket ve onur belgesi takdim edildi.
Protokol tarafından plaketleri takdim edildikten sonra katılımcılara, Yerköy Şehit Sedat Nezih Özok Lisesi öğrencileri tarafından gösteri sergilendi. Gösteri sonrası Vergi Haftası münasebeti ile yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi ve yemeğe geçildi. Yemek sonrası katılımcılar gönüllerince eğlendiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji