YouTube

  • DOLAR
    %0,29
  • EURO
    %0,07
  • ALTIN
    %0,82
  • BIST
    %0,45
Yılmaz, “Yerköy MHP ile değişime hazırlansın”

Yılmaz, “Yerköy MHP ile değişime hazırlansın”

MHP Yerköy İlçe Başkanlığı 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında ilk toplantısını yaptı.
10012014mhpMHP İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan Yerköy Belediye Başkan Adayı Ferhat Yılmaz, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde “Kazanan Yerköy olmalıdır “ dedi.
Ferhat Yılmaz partililerine şu ifadelerde bulundu;
“30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri için, adaylığımın açıklandı, günden bugüne kadar, hiçbir günümüzü boş geçirmeden sizlerle birlikte olmaya gayret gösterdik, yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde sizleri canı gönülden dinledik ve bizlerle paylaşmış olduğunuz düşüncelerinizi dikkate alarak kendimizi hazırladık ve bugün yaklaşık 3 aylık bir dönem içerisinde, bizlere güvenen, inanan, değer veren ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi ve arkadaşlarımızı burada bir arada görmek ve bu 3 aylık dönem sonunda Sayın İlçe Başkanım başta olmak üzere İlçe teşkilatımızın birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, neler yaptığımızı, neler hazırladığımızı sizlerle paylaşmak istedik, bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz ve davanın gerçek sahipleri olarak bugün burada bulunduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.”
Seçime “Değişime Hazır Olun” sloganı ile başladıklarını ifade eden Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, gerçek anlamda ilçenin sorunlarına kalıcı çözümler getirecek, projeler oluşturulduğunu söyleyerek, proje ekibi ile hazırlanan projeleri ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarının belirterek şu şekilde konuştu;
“Cenab-ı Hak nasip ederse yapılacak olan seçimlerden, Kazananın Yerköy Olacağına inanıyorum, toplumları ayakta tutan, toplum olarak yaşama duygusunu pekiştiren ve en önemlisi Millet olabilmeyi sağlayan en önemli unsur sevgi ve sadakatle birbirine bağlı olmaktır. Bu duyguları en iyi şekilde toplum yapısında uygulayan toplum ise Türk Milletidir. Örf ve ananelerimizden gelen ve toplum yapımızın mihenk taşı olan bu anlayışı inşallah, 31 Mart sabahı Yerköy Belediyesinde hayata geçirecek, Yerköy’ün geleceğini aydınlatacak, Yerköy’ü daha çağdaş, daha modern ve yaşanabilir bir Yerköy haline getirecek olan projelerimizi bu memleketin gerçek sahipleri olan siz değerli hemşerilerimizle birlikte inşa edeceğiz. Sözlerimi tamamlarken şunları söylemek istiyorum.
Rabbim bizleri hayırlısı ile gelmeyi, hayırlı işler yapabilmeyi ve gelecek nesillerde de hayır duaları ile anılabilmeyi nasip etsin. Eğer bu memlekete bir çivi dahi çakamayacaksak haklıyı haksızdan ayıramayacaksak, memleketi değil nefsimizi düşüneceksek, Rabbim bizlere bu makamı nasip etmesin. Rabbim kendisinin ve Resulünün razı olacağı işleri yapabilmeyi nasip etsin, diyor hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji