YouTube

  • DOLAR
    %0,05
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %-0,17
  • BIST
    %1,69
Hakanoğlu aday adaylığını açıkladı

Hakanoğlu aday adaylığını açıkladı

AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu, Çiçekdağı Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı.
02112013hakanogluAday adaylığı müracaatında bulunan Hakanoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu;
“Değerli arkadaşlar 4 yıla yakın bir süredir partimizin Çiçekdağı İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu görev benim için hayatımdaki en onurlu ve şerefli bir görev olduğunu bilmenizi isterim. Görev yaptığım sürece ilçemize ve partimize hizmet etmekten başka bir gayem olmadı. Siyaseti ilçemize hizmet etmekte bir araç olarak gördük, hiçbir zaman bunun ötesine geçmedi çok şükür. Siyasetin sermayesi insandır, amaçta insanımıza, halkımıza, bizden sonra gelecek nesillerimize daha güzel imkanlar sağlanmasıdır. Biz ilçe başkanı olarak görev yaptığımızda Çiçekdağı’nın neyi eksik hep bunu ele aldık.
Aynası iştir kişinin diyerek katıldığımız toplantılarda, mecliste milletvekillerimize, bakanlıklarımızda hep bunun olabilmesi için mücadele verdik. Bakın yeni hastanemiz yapılacak inşallah, yarım kalan yurdumuz dün firmaya verildi. 11. Ay içerisinde başlayacak. Yeni Ziraat Bankamız, okullarımız, futbol sahamız hep bu yatırımlar altında büyük emekler olduğunu bilinmesini isterim. Buradan milletvekillerimize il başkanımıza Çiçekdağı’na hizmeti hep ön planda tuttukları için kendilerine teşekkür ederim. İnşallah belediyeyi Ak belediye yaptığımızda belediye yatırımlarının da daha fazla olacağına hepimiz şahit olacağız inşallah. Biz ufkumuza ideallerimize güveniyoruz çok şükür. Allah kısmet ederse partimiz bize görev verirse Çiçekdağı ile alakalı planımız, programımızı, projelerimizi paylaşacağız inşallah. Değerli arkadaşlar yaya düzgün ok lazımdır, düz olmayan ok hedefe gidemez. Bizim hedefimizde Çiçekdağı’na hizmet etmektir. Bizden önce kim bir taş üstüne taş koymuşsa Allah ondan razı olsun.
Bu bir bayrak yarışıdır. İnşallah bayrağı aldığımızda belediye yatırımlarında hızlı, büyük adımlar attıracağız. Mevlam memleketimiz için kim iyi hizmet edecekse adaylığı da, belediye başkanlığını da ona nasip etsin inşallah. Sizlere konuşmamın sonuna bıraktığım bir müjde vermek istiyorum. Çiçekdağı’mıza Musabeyli bölgesinde yapılan Cemil Çiçek barajından saniyede 20 lt su verilecek. İnşaallah evlerimizde kaliteli olan bu suyu kullanacağız.Çiçekdağımıza suyun verilmesi anlamında bizlere yardımcı olan Meclis Başkanımız Cemil Çiçek’e, Başbakan yardımcımız Bekir Bozdağ’a,Kırşehir Milletvekillerime Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslana ve bizle beraber bu işe desteğini esirgmeyen Yerköy Belediye Başkanımız Mehmet Ağaoğlu’na teşekkürlerimi borç bilirim.
Aday adaylığı müracaatımda bizleri buraya gelerek onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Yorum yapılmamış

  1. hayırlı olsun çiçekdağına yakışan başkan adayı
    Herşey Çiçekdağı için…

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji