YouTube

  • DOLAR
    %-0,12
  • EURO
    %-0,67
  • ALTIN
    %0,01
  • BIST
    %2,05
Protokol'den örnek davranış

Protokol'den örnek davranış

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu öncülüğünde bir araya gelen ilçe bürokratları, sigarayı bırakmak için ortak hareket etme kararı aldı.
03022011protokolBelediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu öncülüğünde başlatılan sigarayı bırakma kararına İlçe Emniyet Amiri İbrahim Cibelik, Adalet Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Abdullah Şengönül, İlçe Jandarma Komutanı Komando Astsubay Kıdemli Başçavuş Halil İbrahim Yılmaz, ilçe esnaflarından Hakan Öndeş, birlikte sigarayı bırakmak ve sigarayla mücadele etmek üzere ortak karar aldılar.
Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Emin Öztürk, Adalet MYO Öğretim Üyesi Raportör Hâkim Kadir Özkaya ve Yüksekokul Sekreteri Oğuz Duygu’nun da destek verdiği ekip, bugün itibari ile sigaraya veda ettiler.
İlçede son zamanlarda sergiledikleri birlik ve bütünlük ile önemli çalışmalara imza atan ekip, sigarayla mücadele konusunda da herkese örnek olacak bir sağlık hareketini başlatmış oldu.
Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, birlik beraberlik adına ilçede çok güzel bir ortam oluşturduklarını söyledi.
Ağaoğlu, “Arkadaşlarla sürekli bir araya geldiğimizde, ilçemize en iyi en güzel hizmeti yapmak için çalışmalarımızı değerlendirir, yeni fikirler üretir, sohbet ederdik.
Yine böyle bir ortamda sigaranın zararlarından bahsediyorduk. İlçe idarecileri olarak çalışmalarımızın yanı sıra yaşantımızla da topluma örnek olma sorumluluğumuzun gereği geç kalmış bir harekette bulunduk. Ancak bundan sonrasında her yerde sigara ile mücadelenin gereğini yerine getireceğiz. Genel bir değerlendirme yapmak gerekirse, şu anda vermiş olduğum bu kararın, bu kadar kolay olduğunu bilseydim, yıllar önceden bırakırdım.” dedi.
Yerköy’de başlatılan bu örnek hareketin, sabah sporları ve düzenli sağlıklı yaşam egzersizleri ile destekleneceğini belirten ekip üyeleri, yakında Yerköy’de “Sağlıklı Yaşama Merhaba” kampanyası başlatacaklarını söyledi.
Haber : Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji