YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
PTT 172. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

PTT 172. Kuruluş Yıl Dönümü Kutluyor

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 172.kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yerköy PTT Merkez Müdür Vekili tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu
22102012pttYerköy PTT Merkez Müdür Vekili Yusuf Kurban tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu.
Güvenli ve kaliteli hizmet verme konusunda tüm çalışanlar tarafından benimsendiğini belirten Kurban, Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı’nın, her geçen gün PTT’nin prensipleri daha üst seviyelere çıkarabildiğini gururu ve memnuniyeti duyduklarını ifade etti.
Kurban, ” Türkiye Posta Telgraf Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunduk. Türkiye geneli 31 bin çalışan ve 3 bin 500 işyeri ile her geçen gün PTT teşkilatı yatırımlarla vatandaşlara modern haberleşme hizmetlerini en iyi şekilde verebilmenin onuru ve gururu içerisinde bir kurumdur.
Bu anlamda PTT 172. yıldır hizmetlerini vatandaşlarımıza en iyi şekilde sunmaktır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışacağız” dedi.
Haber:Yerköy Gazatesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji