YouTube

  • DOLAR
    %-0,34
  • EURO
    %-0,07
  • ALTIN
    %-0,11
  • BIST
    %0,97
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz seçildi

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz seçildi

31 Mart Yerel seçimleri sonuçlarına göre, Yerköy Belediye Başkanı İYİ Partinin adayı Ferhat Yılmaz kazandı.
Kesinleşen sonuçlara göre Ferhat Yılmaz 8 bin 440 oy alırken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu 4 bin 441, MHP adayı Abdullah Altındaş ise 3 bin 394 oyda kaldı.
İYİ Partililer Seçim İrtibat Bürosunu önünde toplanıp havai fişeklerle Ferhat Yılmaz’ın başkanlığını kutladı.
Yılmaz, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkür ederek kendisine oy veren vermeyen vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmaksızın herkesin belediye başkanı olacağını söyledi.
Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Mazbatasını aldı
Yerköy İlçe Belediye Başkanı seçilen Ferhat Yılmaz, mazbatasını aldı.
İYİ Partiden Belediye Başkanı seçilen Ferhat Yılmaz ve ekibi Yerköy Adliyesi’ne giderek mazbatasını Hakim Şahin Kaplan tarafından verildi.
Belediye Başkanı Yılmaz, Seçim Hakimi Şahin Kaplan’a seçim süresi boyunca göstermiş olduğu iyi niyetten dolayı teşekkür etti.
Yılmaz, adliye çıkışında toplanan vatandaş ve partililere yönelik konuşmasında, mazbatanın halkın olduğunu belirterek, “Sizlerin emekleriyle, ilçe halkımızın büyük desteğiyle bu mazbatayı aldık. Şimdi hedefimiz daha çağdaş ve yaşanılabilir bir kent yapmak için mücadele etmek. Belediye meclisi üyesi arkadaşlarımızla sizlere verdiğimiz sözleri sonuna kadar yerine getireceğiz. Vermiş olduğum seçim vaatlerini bir bir yerine getireceğim” dedi.
Yılmaz, 31 Mart seçimlerinin Türkiye’ye ve Yerköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.
Ferhat Yılmaz kimdir?
1966 yılında Yozgat’ın Yerköy İlçesinde doğdu. Sırasıyla Yerköy İstiklal İlkokulu, Yerköy Ortaokulu ve Yerköy Lisesi’nden 1985 yılında, daha sonra 1989 yılında Erzincan Eğitim Yüksekokulu’ndan mezun oldu.
Sırasıyla Kırşehir Çiçekdağı – Afyon Sandıklı ve Yerköyümüzün çeşitli okullarında 23 yıl öğretmenlik yaptı. Halen Yerköy İbrahim Karaoğlan İlkokulu’nda görev yapmakta.
2007 – 2013 yılları arasında Türk Eğitim-Sen Yerköy İlçe Temsilciliği, 2008 – 2013 yılları arasında Türkiye Kamu-sen ve Türk Eğitim-Sen Yozgat üst kurul delegesi olarak görev yaptı.
Diğer yandan kesin olmayan sonuçlara göre Yozgat’ın Aydıncık ilçesinde belediye başkanlığını AK Parti adayı Ahmet Koçak, Boğazlıyan’da AK Parti adayı Gökhan Çoşar, Çandır’da AK Parti adayı Mustafa Ertan Özgür, Çekerek’te AK Parti adayı Eyyüp Çakır, Kadışehri’nde AK Parti adayı İrfan Akın, Saraykent’te AK Parti Adayı Ahmet Öcal alırken Akdağmadeni’nde belediye başkanlığını MHP adayı Nezih Yalçın, Sarıkaya’da MHP adayı Ömer Açıkel, Şefaatli’de MHP adayı Müjdat Karaca, Sorgun’da MHP adayı Erkut Ekinci kazandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Yozgat’ın Yerköy ilçesinde İYİ Parti adayı Ferhat Yılmaz, Yenifakılı’da İYİ Parti adayı Soner Yalçın ve Çayıralan’da ise CHP adayı Ömer Codar kazandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji