YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
29 Yeni Öğretmene Uyum Eğitimi

29 Yeni Öğretmene Uyum Eğitimi

Yerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan 29 öğretmene Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, telekonferans sistemi ile ilk Uyum Eğitimi dersini verdi.
11022012egitimYerköy İlçemizde öğretmenlik mesleğine ilk adımlarını atan 29 öğretmene, Milli Eğitim Bakanlığı ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden uyum eğitimi dersi Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda verildi.
Öğretmenlik görevine atanan öğretmenlere alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, Yerköy İlçemize atamaları gerçekleşen 12 İngilizce öğretmenine, 9 Beden Eğitimi öğretmenine, 1 Felsefe öğretmenine, 3 Okul Öncesi öğretmenine, 2 Rehber öğretmenine, 1 Türk Dili Edebiyat öğretmenine ve 1 Zihinsel Engelliler öğretmeni olmak üzere toplam 29 ataması gerçekleşen öğretmene Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda Uyum Eğitimi verdi.
DSC 0005Uyum Eğitimiyle İlçemize yeni atanan öğretmenlerin mesleklerini icra ederken bulundukları il ve ilçelere de uyum sağlamaları için uygulanan eğitim 11-17 Şubat tarihlerine kadar devam edeceği ifade edildi.
Konu hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Doğan Genç, “ Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz hafta atamaları gerçekleşen ve mesleğe ilk defa adım atacak öğretmenler için uyum eğitimi programı hazırladı.
Öğretmenlik görevine atananların çoğunun, alışık olmadıkları coğrafi, kültürel ve sosyo ekonomik şartlarla karşı karşıya kalmalarının, eğitim ve öğretimi doğrudan etkileyeceğini göz önünde bulunduran Milli Eğitim Bakanlığı, eğitimle ataması gerçekleşen öğretmenlerin mesleklerine daha bilinçli ve umutlu başlamalarını amaçlıyor.
11 Şubat 2012 tarihi itibariyle başlayan ve 17 Şubat 2012 tarihine kadar sürecek olan Uyum Eğitiminde 12 İngilizce, 9 Beden Eğitimi, 1 Felsefe, 3 Okul Öncesi, 2 Rehber, 1 Türk Dili Edebiyat, 1 Zihinsel Engelliler öğretmeni olmak üzere toplam 29 öğretmene Yerköy Öğretmen Evi Toplantı salonunda Uyum Eğitimi vermeye başlamış bulunmaktayız.
Uyum Eğitiminde öğretmenler, il merkezleriyle uygun ilçe merkezlerinde 11 Şubat ve 17 Şubat tarihlerinde uyum eğitimine tabi tutulacak. Öğretmenler yüz yüze ve uzaktan eğitim yöntemiyle yapılacak eğitimlere katılacak.”dedi.
Haber: Yerköy Gazetesi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji