YouTube

  • DOLAR
    %0,01
  • EURO
    %-0,62
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %2,05
AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

AK Parti İlçe Teşkilatı Seçim Karargâhı Törenle Açıldı

AK Parti İlçe Teşkilatı, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimine kadar kullanacağı seçim karargâhını kalabalık vatandaş topluluğunun katılımı ile törenle açtı.
18022014yavuzAK Parti seçim karargâhının açılışına, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, AK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
İlçe seçim karargahanı’nın açılışında konuşma yapan İlçe Başkanı Ahmet Yavuz,  yerel seçimlerin Türkiye ve Yerköy açısından büyük önem taşımakta olduğunu ifade ederek şu şekilde konuştu;
“Seçim atmosferine resmen girmiş bulunmaktayız. Kısacacı meydanlara inmiş durumdayız.
5 yıl öncesi, hayal dahi edilemeyen hizmetlerin, hükümetimizin, Sayın Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ beyefendinin, milletvekillerimiz sayın Yusuf Başer ve Sayın Ertuğrul Soysal beyefendilerin, sınırsız destekleri ile vede belediye başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının, parti teşkilatımızın gece gündüz demeden insan üstü gayretleriyle, gerçekleştirildiğini hepimiz gördük. Bu yapılanlar gelecekte yapılacakların da adeta»habercisidir.
Yerköy artık daha yaşanılabilir bir şehir olduysa saydığım bu AK kadroların sayesinde oldu. İnanıyorum ki önümüzdeki 5 yıl Yerköy’ümüz için altın bir çağ olacak ve herkesin gıpta ile bakacağı bir şehir haline gelecek, bunu gerçekleştirmenin yoluda 30 Mart’taki seçimlerden geçmektedir” dedi.
Ahmet Yavuz’un konuşması sonrasında Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu ise 2009 yılından itibaren yapılan hizmetler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında, seçim karargâhının açılışını Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, AK Parti Yerköy Belediye Başkan Adayı Mehmet Ağaoğlu gerçekleştirdi.
Açılış sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, partililer ve vatandaşlarla bir müddet sohbet edildikten sonra karargâhı açılışı sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji