YouTube

  • DOLAR
    %0,16
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,09
  • BIST
    %-0,05
AK Parti'de Seçim Karargahı Açıldı

AK Parti'de Seçim Karargahı Açıldı

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı tarafından 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesi başlatılan çalışmalar devam ediyor.
07052015karargahAK Parti Yerköy İlçe teşkilatının Hükümet caddesinde açtığı AK Parti Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Milletvekili Adayları Abdulkadir Akgül, Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, İskender Minar, İl Başkanı Harun Lekesiz, Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, Merkez İlçe Başkanı İskender Nazlı, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşma yapan AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, ülkenin yakalamış olduğu istikrarın sürmesi adına bu seçimin çok önemli bir seçim olduğunu söyledi.
7 Haziran seçimlerinde Yerköy halkının üstüne düşeni fazlasıyla yapacağını belirten Yavuz, “Yozgat’tan 4 milletvekilini Ankara’ya göndermek istiyoruz. Yapılacak olan seçim ilimize, ülkemize ve bütün İslam coğrafyasına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu ülkede insanların dini, dili, ırkı, düşüncesi, mezhebi ne olursa olsun bizim için aynıdır. Yerköy’de, Yozgat’ta ve Türkiye’de bu birlik ve beraberliği sağlamak için Ak Parti var. Onun için Yerköy’den AK Partiye güçlü destek lazım. Yerköylü hemşerilerimiz bugüne kadar bizden destek ve dualarını esirgemedi bundan sonrada esirgemeyeceğine inancımız tamdır” dedi.
AK Parti’nin son 12 yılda girdiği seçimlerde, hep aynı şekilde değer verip önemsediğini, bu seçimlerde de tüm partililerin bu bilinçle çalışması gerektiğini ifade eden Yozgat Milletvekili adayı Yusuf Başer ise, “Bu seçimde Yozgat’ta 4-0 yapmak istiyoruz ve buna göre çalışıyoruz. Bu seçim sadece Yozgat’tan 4 milletvekili çıkarma sevdası değildir. Bu seçim sadece Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olma sevdası da  değildir. Bu seçim Türk milletinin varlık ve beka seçimidir” söyledi.
AK Parti Yozgat milletvekili adayı Ertuğrul Soysal, “Seçim havası Türkiye genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da hissedilmeye başlandı. Bunu görüyoruz ve onun için vatandaşlarımıza ben ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yozgat, son seçimde yüzde 66 ile bize destek vermişti, bu seçimlerde de yine en büyük desteği partimize verecektir. Ben buna yürekten inanıyorum. Vesayet rejimiyle iktidarımızı parçalamaya yönelik hamleler yaptılar. Ancak sizlerin desteği ve duasıyla, kurucu genel başkanımız şu an Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın diklenmeden dik duruşuyla bütün bunların üstesinden geldik. Yine bir seçim sürecindeyiz. Bu karanlık güçler yine durmayacaklar. Yine ülkenin karışması için ellerinden gelenleri yapacaklar. Ama biz sizlerin desteği ile yine bunlara boyun eğmeden ülkemizin refaha erişmesi için var gücümüzle çalışacağız”
AK Parti Yozgat milletvekili adayı Abdulkadir Akgül “Ülke genelinde olduğu gibi Yozgat’ta da seçim çalışmalarımız olağan hızıyla devam ediyor. 7 Haziran milletvekili seçimleri önceki seçimlere nazaran daha farklı olacak. Vatandaşlarımız bu seçimde Türkiye’nin istikrarına oy verecektir. Yozgat son 12 yıldır AK Parti’nin en büyük destekçisi olmuştur. Yaklaşan 7 Haziran seçimlerinde de yine AK Parti’nin yanında olacaktır. Gittiğimiz yerlerde vatandaşlarımızın teveccühü bunu çok net gösteriyor. Biz bu yola boş vaatlerle çıkmadık. Partimiz bugüne kadar ne söz vermişse yerine getirdi. Bundan sonra da getirecektir. Halkımızın karnı boş vaatlere tok. Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi, onlar laf üretir AK Parti yapar. Biz laf siyaseti değil, eser siyaseti yapıyoruz” dedi.
AK Parti Yozgat milletvekili adayı İskender Minar ise, “AK Parti gerek Yerköy ilçemize gerekse de Türkiye’nin bir çok noktasına 13 yıllık iktidarları sürecinde ortaya koyduğu hizmet ağında hizmet neferi olmanın gayesi ile çalışmaktadır. Bende sizlerin bir kardeşiniz olarak Yerköy’e ve Yozgat’a hizmet etmek istiyorum. İnanıyorum ki Yozgat halkı her zaman AK Parti’den yana teveccüh kullanmıştır. Bu da Yozgat’a hizmet olarak dönmektedir. AK Parti döneminde yıllarca bitmeyen inşaatlar tamamlanmış, sağlıkta, eğitimde büyük yatırımlar yapılmış ve bu yatırımlar sürmektedir. Bizleri var eden milletimizdir, milletimiz var oldukça bizler varız. Bizim arkamızdaki tek gücümüz milletimizdir. Türkiye’de dönen dolapları, oynanan oyunları çok iyi biliyorsunuz. Bu tezgahları millet olarak hepimiz bozduk, şer şebekelerinin emellerine ulaşmasına izin vermedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu bu ülke için, milletimiz için neler yaptı, nelerle karşılaştılar” şeklinde konuştu.
Gerçekleşen konuşmalar sonrasında AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleşti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji